De fysische testen zijn voorbij, de competitie 2007-2008 is eindelijk van start gegaan. Méér dan tijd dus voor het traditioneel ‘specialleke’ dat onze goede vriend en collega Guido Gheysen sinds jaar en dag voorziet voor de vrienden-scheidsrechters in Taverne Schinckel, Rekolettenstraat 27A te Kortrijk.

De inzet van een seizoen waarin leute en vriendschap onder de scheidsrechters weer hoogtij zullen vieren, daar vooral is het Guido om te doen. Onder het motto :

‘Pasta of pastanie ?’

belooft hij ons andermaal een toffe en gezellige avond met tal van sportieve, culinaire en muzikale verrassingen: de pastasaus van Manil (winnaar van de pastawedstrijd Overleie en uitbater van de Ginder Club), Overleise specialiteiten van Slagerij Claude en Isabelle, Broodwinkel Sint-Elooi en Slagerij Hendrik, én de muzikale klanken van de firma SBE en DJ Pieter…

P.S.C.-voorzitter Luc Matthys heeft alvast toegezegd dit gebeuren met zijn aanwezigheid te zullen komen vereren en ongetwijfeld nog tal van prominente figuren uit onze nationale en provinciale scheidsrechterswereld zullen zijn voorbeeld navolgen…

Iedereen is derhalve op zondag 2 september vanaf 20.00 uur méér dan van harte welkom. Met het oog op een vlotte praktische organisatie vraagt Guido wel om uiterlijk op 27 augustus een bevestiging van je aanwezigheid te willen geven, hetzij mondeling aan de toog, hetzij via e-mail op het adres info@taverneschinkel.be.