Onze vaste leden Leon Hanssen en Nancy Saelens verkopen traditiegetrouw jaarlijks hun tombolaloten. Nu Korpo Oostende is opgenomen door Brugge brachten Leon en Nancy al in augustus hun lotjes mee. Intussen is er trekking geweest en publiceren we met plezier de officiële prijzenlijst van de Koninklijke West-Vlaamse Bedrijfsvoetbalbond gewest Brugge Kust. Op de onderstaande blauwe link vindt u de winnende nummers terug.
xLijst met getrokken tombolanummers Brugge-Kust 22-11-2010

De trekking gebeurde eergisterenavond in lokaal FCB Kaffee , onder het oog van een officiële afgevaardigde van de Stad Brugge. Zoals u weet , kunnen de prijzen dus afgehaald worden in lokaal FCB Kaffee Olympialaan 74 – 8200 St-Andries Brugge. En dit tot en met 31 januari 2011.
Indien u de hoofdprijs of het aparte kaartnummer gewonnen hebt , laat mij dan aub iets weten aan Nancy Saelens, en geef haar dan uw naam en adres op. U wordt dan via brief uitgenodigd op onze nieuwjaarsreceptie (14-1-2011), waar u dan hoofdprijs in ontvangst kan komen nemen. Dit is een jaarlijkse traditie dat hoofdprijs en de aparte kaartnummer prijs  wordt overhandigd door onze Voorzitter.
Het bestuur van Corpo Brugge/Kust wilt u nogmaals van harte bedanken voor uw steun en de aankoop van tombolaloten. Veel Succes en hopelijk wint u veel prijzen.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
Houtteman Bouwmaterialen Aarsele