Uitstel is geen afstel!

Het nieuwe jaar is ondertussen al een maandje oud en we weten dat jullie allen reikhalzend uitkeken naar ons nieuwjaarsfeest van morgen 28 januari. Helaas kunnen wij deze niet laten doorgaan op de vooropgestelde datum. Dat de communicatie hierover veel te laat is, daar slaan we dan ook een grote mea culpa in. Ook excuses zoeken door corona of andere zaken, is nu eenmaal niet aan de orde. We beslisten vanavond in een spoedvergadering dat we deze dan ook zeker nog zullen laten doorgaan en dit op vrijdag 11 maart.
We hopen dat jullie begrip kunnen tonen voor deze laattijdige annulering en hopen jullie massaal te verwelkomen in maart (zonder sluitingsuur, of andere maatregelen). De eerstvolgende ledenvergadering staat nog steeds op de kalender en deze gaat door op maandag 28 februari. Wie naar huis gaat met een fles wijn, weten we nog niet maar je kan alvast meespelen met onze eerste pronostiek van dit jaar. Deze kan je terugvinden in bijlage.
Er is ook nog positief nieuws om mee af te ronden: op de laatste cursus kandidaat-scheidsrechter mochten we 1 nieuwe ref verwelkomen: Jurgen Wyckaert uit Veurne slaagde met brio in zijn examen. We wensen hem dan ook alle succes toe! Misschien is hij wel de missing link om ons voetbalelftal naar de zege te loodsen tijdens de jaarlijkse finaledag? Deze gaat door op zaterdag 7 mei op de terreinen van KVC Wingene.

1 Reactie

  1. Graulus Roland

    30/01/2022 op 14:33

    Kan helaas niet aanwezig zijn op 11 maart.We zijn op vakantie.
    Roland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram