Verbroedering

Op zaterdag 5 juli organiseert onze vriendenkring een verbroedering en bijhorend voetbaltoernooi met de Limburgse vriendenkring van Theo Buelen en onze buren uit Oostende. De wedstrijden (7 tegen 7) worden gespeeld op kunstgras van Nieuwpoort. Nu het WK Voetbal volop bezig is, kriebelt het bij velen waarschijnlijk wel om opnieuw zelf de schoenen aan te trekken en dit is de ideale gelegenheid hier voor.

De wedstrijdduur bedraagt 25 minuten (2 x 12.5) en wordt gevolgd door 3 strafschoppen voor elke ploeg. In totaal spelen we 3 wedstrijden (elke ploeg speelt 1 x tegen elkaar, de Limburgse vrienden zullen 2 delegaties afvaardigen).

De 1ste wedstrijd start om 15u. Na elke wedstrijd is er een dik kwartier pauze (voldoende om de innerlijke mens even van het nodige vocht te voorzien). Na het einde van de laatste wedstrijd (voorzien rond 18u) is er een mogelijkheid om de groepssfeer te versterken met een BBQ die georganiseerd wordt door onze vriendenkring. Deze vindt plaats in de kantine van Nieuwpoort. Prijs voor deze BBQ bedraagt 15 euro p.p.

Als u zich geroepen voelt om mee te voetballen of te komen supporteren of gewoon te genieten van een heerlijke BBQ bent u vast en zeker welkom. Het belooft alvast een schitterende verbroedering te worden. Schrijf je in via Olivier Gilis (oliviergilis@hotmail.com).

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Lettenrug

1 Reactie

  1. jean pierre vercruysse

    30/06/2014 op 18:00

    jammer maar ik ben naar limburg dit weekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram