Volgende week maandag 18 februari 2013 is het opnieuw eens de tijd om uw luie zetel aan de kant te laten staan, en naar Esen af te zakken om alle collega’s en vrienden van de streek te ontmoeten.
Om 20u00 stipt is er ledenvergadering te Esen, in ons lokaal Feestzaal De Kroon.

We verwachten u voor een mooie avond, met naast de vaste maandelijkse punten ook een boeiende gastspreker.

We verwelkomen een scheidsrechter, maar deze keer niet een voetbalscheidsrechter maar wel een internationaal hockeyscheidsrechter: Dhr. Olivier Evrard

Naar aanleiding van de successen van onze twee Belgische hockeyploegen tijdens de Olympische Spelen in Londen, en het groeiende succes van de hockeysport in het algemeen, nodigen we eens een scheidsrechter uit die sporttak uit.
Olivier Evrard is 44 jaar, afkomstig uit het Brugse en is ondertussen al 8 jaar actief als scheidsrechter binnenin de hockeysport. Na één seizoen bij de jeugd, begon hij bij de heren. Gelet op zijn kennis mocht Olivier in 2007 overstappen naar de eredivisie. Ondertussen heeft hij zich opgewerkt tot internationaal scheidsrechter.

Verschillende cijfers van een minder bekende sport zullen onder de loupe genomen worden, evenals het scheidsrechteren van deze sport.
Wie dus eens alles wilt weten over hockey, zal een boeiende avond meemaken: hockey meets football.
Eens iets anders, zorg dat u er bij bent!

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:
de groene hoek