Verslag viering Roland Graulus door Corpo Oostende

Tekst geschreven door onze voorzitter Bart Teerlynck:

Geachte leden scheidsrechters,

Zaterdag laatsleden op 31 mei 2008 was ik vereerd met de uitnodiging van het Korpo bestuur, in naam van onze leden Leon en Nancy, in ‘mijn’ eigen Daikin, om de jaarlijkse prijsuitreiking bij te wonen.
Vereerd des te meer daar ons eigen lid, Roland Graulus, verkozen werd tot MEEST VERDIENSTELIJKE SCHEIDSRECHTER KORPO 2007-2008.

Dhr. Wilfried Lacoere – voorzitter KORPO Oostende – gaf in zijn speech een schitterende appreciatie voor de scheidsrechters algemeen, maar dank zij de inbreng van Luc Vanthournout, kon hij onze vriend Roland verrassen met een persoonlijke lofrede over zijn carrière.

Na een natje en een droogje, kregen Roland en Luc ook nog eens de felecitaties van de burgemeester uit Oostende Jean Vandecasteele en zijn schepen van sport Nancy Bourgoignie om hun tomeloze inzet ten voordele van de arbitrage.


Met dank aan Nancy en Leon, Daikin, Roland en Luc voor een leuke aperitiefborrel !!!!

2 Reacties

 1. Wilfried Lacoere

  23/06/2008 op 18:48

  Beste sportvrienden,

  Corpo Oostende weet waar ze mee bezig is !
  Het Bedrijfsvoetbal West Vlaanderen weet waar ze mee bezig is !

  Ik wil dan ook graag werken aan het “eigen” gelanceerde project in onze Corpo middens : “samen met elkaar” en “niet tegen elkaar”.

  Bedankt !

 2. Albert Roets

  29/06/2008 op 08:59

  Beste Roland,

  Oprechte gelukwensen met uw trofee van meest verdienstelijke Ref bij Corpo. Als verantwoordelijke van de vriendenkring ben ik fier op u en wens nogmaals mijn waardering uit te spreken niet alleen als scheidsrechter maar ook als mens. (en zoektochter !!)

  Proficiat !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram