We gaan er een maandje uit (tot 1 juli)

een maandje rustHet hele seizoen 2008-2009 heb ik mijn best gedaan om u wekelijks te bedienen op diverse interessante en iets minder boeiende berichten. Uit vele hoeken hoorde ik de schitterende commentaar dat “Refswestkust de beste site van alle Vriendenkringen heeft”. Dat doet deugd en spoorde me aan verder te doen zoals ik bezig was.
Ik heb ook eens de statistieken bekeken van onze website (vanaf 1 juli 2008 tot 26 mei 2009). Ik kan u melden dat in deze periode onze website 16025 keer bezocht is en men gemiddeld 1’54” op onze website verblijft. Ik liet in deze periode maar liefst 197 berichten verschijnen. De top 3-berichten waren helaas ook de meeste trieste berichten. Het bericht over het “overlijden van trainer Jan Merlevede” werd op 6 april 2009 345 keer bezocht. Meestal kwam men via een zoekrobot op onze website terecht. Het overlijden van ons lid Fernand Pynnebrouck lokte 231 bezoekers naar onze site op 25 maart en 219 bezoekers op 26 maart.
Met een gemiddelde van 48,56 bezoeken per dag ben ik heel tevreden over de drukte op Refswestkust.be
Het is echter niet altijd even gemakkelijk om nieuws op onze website te laten verschijnen, zeker in het dode tussenseizoen. Daarom ga ik er vanaf nu een maandje uit. Rust…
Vanaf 1 juli ben ik er terug met nieuws heet uit de pen…
Hebt u nog enige opmerking, suggestie of iets anders te melden aan de secretaris/webmaster, plaats dan een reactie op dit berichtje… Tot 1 juli !!!

3 Reacties

 1. glenn vercruysse

  31/05/2009 op 07:38

  bedankt niek voor het schitterend werk die je verricht voor onze vriendenkring! ik vind dat dit ook eens mag gezegd worden!
  door de verhuisperikelen zal ik de pronostiek wat later doorsturen naar je,maar hij komt eraan. verder mag de vriendenkring zeker zijn dat ze kunnen blijven rekenen op mij! ook al woon ik nu in oedelem ik laat de vriendenkring zeker niet in de steek!

 2. Bart Teerlynck

  01/06/2009 op 01:16

  Niek, Thanks voor een jaar http://www.refswestkust.be
  Het is het uithangbord van onze Vriendenkring en communicatie-tool naar al onze leden.
  Dank nog s en geniet van je rust, maar let op je gewicht dat je weer niet zwaarder weegt dan de voorzitter en dan 6 flessen wijn verliest in de weddenschap. Maar ’t zal goeien zijn want hij is nog steeds aan het rijpen zeker ?

  Groetjes daar in Egypt.

  Bart

 3. daniel knockaert

  01/06/2009 op 08:20

  Niek,

  Je levert schitterend werk voor onze vriendenkring. Bedankt voor de actuele info dat je via de site ter beschikking stelt. Geniet van de “dode seizoen”momenten!!!

  Daniel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram