Wie gaat mee naar België – Macedonië?

Over een drietal weken komen de Rode Duivels opnieuw aan de bak, ditmaal voor het belangrijke tweeluik tegen Macedonië. Een tijdje geleden zouden de mensen die een ticket hebben besteld de uitnodigingsbrief hebben ontvangen.

Graag had ik geweten wie allemaal meegaat naar deze wedstrijd op 26 maart in Brussel. Dit om zoals voorheen allen te kunnen samen rijden. Ik verwacht jullie antwoord ten laatste tegen 18 maart (indien later: kan vervoer niet verzekerd worden!!). Dit heeft me de nodige tijd om alles te regelen. Verdere info volgt dan op 20 of 21 maart.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

2 Reacties

 1. Bart Teerlynck

  05/03/2013 op 05:47

  Hallo Robin,

  Ik heb mijn brief gehad en ik ga mee.
  Dank voor de organisatie.

  Thx

  Vz.Bart

 2. Sam Decroo

  12/03/2013 op 14:37

  Ik heb mijn brief ook gekregen en ga ook meegaan. Zou wel vanuit Gent vertekken.
  Heb wel een probleempje: Ben mijn portefeuille met oa mijn scheidsrechterskaart verloren, maar heb wel een kopie staan op mijn PC en heb ook al een nieuwe aangevraagd (Weet nog niet wanneer die binnen is).

  Grtz

  Sam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram