Toen ik zaterdagnacht thuiskwam van mijn avondwedstrijd, stond Sinterklaas hier voor de deur te wachten. Ik was zijn laatste klant… Sinterklaas vroeg me waarom z’n feestje afgelast was en toen ik hem vertelde dat onze vriendenkring slechts enkele kinderen meer telt, begreep hij het volkomen.
Toch hield de Sint er aan om die kinderen iets te schenken.
Hebt u kinderen jonger dan 12 jaar (geboren na 6 december 1996), stuur dan een email naar secretaris@refswestkust.be met de naam van uw kind(eren) en de geboortedatum. Wij nemen dan contact met u op voor uw geschenk.
Na enkele glaasjes Cognac en enkele wortelen voor het paard was Sinterklaas weer opgewarmd en kon hij eindelijk terug naar Spanje vertrekken… Piet was BOB.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
Patrick Mortier Beleggingen