Woensdag aanstaande afscheidstraining

Zoals u hier al on lezen, trainen we nog wekelijks op woensdagavond tot en met 27 mei. In de maand juni liggen we dan een maandje stil, om ons dan in juli weer volop voor te bereiden op het nieuwe voetbalseizoen. Woensdag 20 mei gaan we na de training, die ietsje vroeger zal starten en stoppen dan normaal, nog iets eten bij onze Beauvoordse sponsor Tuur Djès. Eigenlijk is dat nog maar de voorlaatste training, maar omdat donderdag voor iedereen een vrije dag is, lijkt het ons het beste dat we woensdagavond 20 mei het afscheidsetentje houden.
En dat onze trainingen door velen worden gesmaakt, weten we al een tijdje… Zo waren we vorige woensdag, nu het voetbalseizoen op zijn einde loopt, toch nog met 11 lopers ! En ééntje keek gekwetst toe van aan de kant. Een hele bende vrienden woensdag laatstleden, en het leek ons dan ook de uitgelezen kans om een foto te trekken in onze Refswestkust-outfit. En al zeg ik het zelf, het is een mooitje…
training-13-mei-2009
Praktische info voor woensdag aanstaande. We trainen om 18.30 uur tot 19.30 uur, (eventueel) douchen en om 20 uur zijn we in Beauvoorde.
GRAAG VOOR DINSDAGAVOND MAILEN NAAR NIEK: secretaris@refswestkust.be
– OF JE MEEGAAT OF NIET
– WAT JE WENST TE ETEN: spaghetti, boerestuute of croque
– OF JE PARTNER OOK MEEGAAT OF NIET
NB: Iedereen betaalt zijn eigen verbruik woensdagavond. Wie niet ingeschreven is, kan helaas niet eten. We moeten immers vooraf de bestelling doorgeven. DUS GRAAG UW EMAIL VOOR DINSDAGAVOND !!!

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
Tuur Djès Beauvoorde

1 Reactie

 1. Bart Teerlynck

  27/05/2009 op 11:52

  Hallo Niek,

  Dank om een foto te geven aan iedereen.
  Het is een leuke afsluiter van een leuk seizoen en
  een souvenir voor `later`.

  See you.

  Bart Boston

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram