Worstenverkoop 2015

Naar jaarlijkse gewoonte houden we terug in het najaar onze traditionele worstenverkoop. Een traditie bij Refswestkust waar we ook nu weer op u steun rekenen. En zoals u hieronder zult zien, het komt u ten goede! Voor wat, hoort wat…

We bieden volgende mogelijkheden aan:

– Er is een mogelijke aankoop van worsten vanaf 5 € of een veelvoud ervan.

– Bij aankoop van 25 € hebt u de keuze tussen worsten of gehakt en komt u daarenboven gratis naar onze nieuwjaarsreceptie en etentje op vrijdag 22 januari 2016 in Koksijde (’t Oud Schooltje).

– Bij aankoop van 50 € (worsten of gehakt) komen zowel u en uw partner/ vriend gratis naar onze nieuwjaarsreceptie en etentje op vrijdag 22 januari 2016 in Koksijde (’t Oud Schooltje).

Worsten

Wat moet u doen:

Er zijn een aantal manieren hoe je uw worsten kan bestellen. U kan uw bestelling doorgeven aan Olivier zelf. Maar allicht de eenvoudigste weg om uw bestelling te plaatsen is via onze website www.refswestkust.be. Betaal vervolgens uw bestelling op ons rekeningnummer BE21 2800 2716 6303 voor  20 november. Dit om een vlot verloop te geranderen.Belangrijke opmerking hierbij is dat enkel de betaalde bestellingen worden doorgegeven aan de slager. Uw verse worsten of gehakt worden dan voor u gereserveerd op de vergadering van maandag 30 november te Esen.

Het bestuur dankt u alvast voor uw verkoop. Het komt de vriendenkring (en dus u) ten goede. Denk maar aan de nieuwjaarsreceptie, sinterklaas voor de allerkleinsten, de bowlingavond, de maandelijkse vergaderingen, de trainingen, het eindeseizoensfeest, en zo veel meer…

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Parick Plancke Diksmuide

3 Reacties

 1. Gehakt 50€.
  Betaal op bowling.

 2. Martial Clabau

  31/10/2015 op 19:56

  Voor mij ook gehakt en ik betaal 50 € tijdens de bowlingavond.

 3. Soutaer Patrik

  04/11/2015 op 18:20

  Gehakt 50€ en schrijf dit bedrag over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram