Drie leden beloond voor hun inzet voor de arbitrage

Drie van onze leden worden dit seizoen in de bloemetjes gezet voor hun jarenlange inzet voor de arbitrage. Een erkenning die alleen geldt voor zij die zich echt inzetten voor onze schitterende hobby.
Marc Vanneste, opleider bij de PSC, krijgt de officiële titel van “lid van verdienste”. Ook Roland Graulus, die nog elke woensdag met veel gedrevenheid traint met ons, wordt beloond met deze zelfde titel. (30 jaar ononderbroken gediend hebben of 35 jaar niet-opeenvolgende dienstjaren hebben) Op de algemene vergadering van vrijdag 28 augustus te Menen ontvangen zij de Zilveren Medaille. Proficiat aan beide !
Jean Van Elverdinge tenslotte hoort ook bij onze scheidsrechters met een lange carrière. Hij krijgt dit seizoen de Bondserepenning. (15 jaar ononderbroken gediend hebben of 20 jaar niet-opeenvolgende dienstjaren hebben, minimumleeftijd 40 jaar). Bedankt Jean voor uw al jarenlange inzet voor de arbitrage en we hopen dat er nog vele jaren mogen volgen !

De foto van onze drie feestvierende refs zal ook verschijnen op deze pagina, kort na de algeme vergadering. We hopen alvast dat u ook op vrijdag 28 augustus in Menen aanwezig bent. Meer info over de algemene vergaderiing volgt later.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:

2 Reacties

 1. Bart Teerlynck

  15/07/2009 op 11:46

  Marc, Roland, Jean,

  Van harte proficiat.
  Een voorbeeld voor iedereen.
  We zullen er een feestje moeten van maken ginds in Menen
  Laat ons hopen dat er nog velen van de refswestkust zullen volgen.

  Maar misschien moet de leeftijdsgrens van 40 jaar ook hier worden afgeschaft,
  want daar komt onze secretaris iewat ambetant van.

  Bart

 2. Als ik binnen 14 jaar 40 ben zal ik 3 medailles in 1 keer krijgen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram