Beste leden van REFSWESTKUST,

Ik ben blij dat ik kan meedelen dat we als Vriendenkring REFSWESTKUST een extra lid in het Bureau Arbitrage hebben, dit naast Rik Vandenbroucke – tevens ook lesgever – en mezelf.

Namelijk op 7 september 2021 werd Franky benoemd door de Raad van Bestuur Voetbal Vlaanderen als lid van het Bureau Arbitrage West-Vlaanderen.   Na de vele jaren van voetballer, trainer, scheidsrechter, assistent, peter te zijn, is dit een mooi vervolg aan Franky’s voetballoopbaan.

Voor wie Franky minder goed kent, op de statutaire vergadering maandag  27 september 2021 in café Sint-Hubert, Keiemdorpstraat 96, 8600 Keiem zal hij zich nog eens kort voorstellen.  Dus nog een extra reden om naast de top-gastspreker Kevin Monteny, zeker aanwezig te zijn op deze ledenvergaderng.

Na enkele weken mee te draaien met B.A.R.T. – zoals ik destijds kon doen met Theo B. en Rik,  waarvoor mijn eeuwige dank –  gaat Franky vanaf Oktober 2021 zelf op pad om jeugdscheidsrechters bij te staan en nazicht te doen in klimmen en dalen.

Veel succes Franky !  Welkom tot B.A.R.T.  – Bureau Arbitrage Refswestkust Team