Bedankt Daniel, Theo en Luc!

Vorige week trokken we met zijn allen richting Zonnebeke, en zoals de legende het wou, de zon was volop aanwezig. Na even bij te praten bij koffie en gebak (bedankt SC Zonnebeke) gingen we de fiets op richting het Passendale memorial museum. Dit bezoek geleid door Dhr. F Verstraete (opleider PSC WVL) werd door velen enorm gesmaakt. Door de passie en bezieling die Fernand aan de dag legde, kregen we heel wat info en straffe verhalen rond WOI.  Na een rondleiding van om en bij de twee uur werd teruggefietst naar de kantine van Zonnebeke om de hongerige magen te stillen. Dit met een klassiek, heerlijk en vers belegde broodjesbuffet (bedankt partners!).

Nadien werd the ‘legagy route’ gevolgd, een glooiende tocht van 37 km die ons doorheen de felbevochten velden van de westhoek bracht, elk met zijn verhaal. Zeker toen we ‘ Tyne Cot Cemetry’ bezochten overviel ons allen een moment van stilte en bezinning.  Doorheen de tocht werd verschillende malen gestopt om het dorstige weer tegen te gaan. De dag werd tenslotte afgesloten met een heerlijk diner in restaurant ‘De Lettenbrug’.

Doorheen de fietstocht werden ook kiekjes gemaakt door onze fotograaf van dienst Danny Declerck, deze kan u hier terugvinden.Langs deze weg willen we Daniel, Theo, Luc en ook hun partners bedanken voor de schitterende organisatie, we kijken uit naar editie 7.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

DaikinLogo1

3 Reacties

 1. Daniel Knockaert

  13/06/2015 op 10:06

  Robin,

  Dit was reeds editie 7 !!
  Damme,Beauvoorde,Jonkershove,Proven,
  Oostduinkerke,Hertsberge ….en nu Zonnebeke als fietsomgeving.
  Op naar editie 8.
  Groetjes, Daniel

 2. voorzitter

  14/06/2015 op 07:52

  Prachtige organisatie, prachtig weer, prachtig gezelschap. Dank je wel iedereen.

  Vz. Bart

 3. Soutaer Patrick

  23/06/2015 op 18:13

  Het was een mooie dag, proficiat aan al wie meegeholpen heeft om dit mogelijk te maken.

  Ook proficiat aan Danny voor de mooie sfeerfoto’s onderweg.

  Groetjes Patrik en Rita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram