‘Refswestkust’-promoties

Het was een schitterend jaar voor onze vriendenkring zeker wat betreft promoties. Eerder werd al bekend gemaakt dat onze secretaris Robin naar derde nationale promoveert, maar er is meer…veel meer zelfs!

Onze twee andere jonkies Timon en Diego, presteerden ook zeer goed. Beide, dit seizoen startend bij de jeugd, kwamen na de jaarwisseling in 4e provinciale. Met goede prestaties knokten ze zich vlot tot in ons provinciaal voetbal, Diego promoveerde tot in 3e provinciale, Timon (17j) tot in 2e provinciale. Aan beiden een dikke proficiat! Doe zo verder. Misschien ook een pluim voor ons zelf met de B-peterschappen die goed blijken aan te slaan…

Ook bij onze jonge ASS is er goed nieuws, Sam die eerder koos vast te ‘vlaggen’ promoveert naar 1ste provinciale. Dikke proficiat Sam! Verder bij de ASS is er ‘minder’ nieuws voor Martial. Tussen haakjes minder, want Martial koos er zelf voor om een stap terug te zetten (van 4de nat. naar 1 prov). om zich volop te concentreren op …. het ontvangen van de scheidsrechters in nieuwbakken 4e nationaler Adinkerke.  Dus al vlaggend zullen we hem in nationale niet meer tegen komen, maar op andere vlakken dus weer wel.

En neen, het is nog niet gedaan…. Misschien wel de grootste verrassing van dit seizoen is weggelegd voor onze voorzitter Bart. Na een mindere periode vol kwetsuren, herstellen van de PAV, en contracten tekenen met Club Brugge, mag hij volgend jaar weer volop aan de bak met ASS in 2e provinciale. Hopelijk kan je volgend jaar weer volop ‘vlammen’ (??) op de velden, het is je gegund.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Claer

3 Reacties

 1. Martial Clabau

  17/06/2015 op 10:34

  Proficiat aan alle gepromoveerden.
  Het is terug een schitterend seizoen geweest voor onze vriendenkring met als afsluiter dit heuglijke nieuws.

  Groeten, Martial

 2. van elverdinghe jean

  17/06/2015 op 17:45

  van harte proficiat aan de gepromoveerden en ook aan de vriendenkring

 3. DANIEL KNOCKAERT

  17/06/2015 op 18:33

  Van harte proficiat aan de gepromoveerden !!

  Groetjes,
  Daniel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram