Carpooling Algemene Vergadering

Morgenavond vrijdag 28/08 is er de Algemene Vergadering te Menen. Onze Vriendenkring zal talrijk aanwezig zijn, en we hopen van harte dat ook u de Refswestkust-rangen zult vervoegen. Het is interessant om samen naar Menen te rijden. Gisterenavond op de wekelijkse training kregen we te horen dat de auto van onze Voorzitter Bart Teerlynck vol is (blijft voor de maaltijd achteraf).
Auto secretaris Niek Pieters: VOL blijft niet eten achteraf
Auto Koen Neirinck: 3 plaatsen vrij (vertrek Koksijde)
Auto Alex Platteeuw: 3 plaatsen vrij (vertrek Veurne)

Als u mee welt met één van hen, graag zelf contact opnemen met deze leden. Wellicht rijden er nog leden, vertrekkende uit andere gemeenten of steden. U kunt misschien via een onderstaande reactie met elkaar afspreken, of best ook wel telefonisch eens contact nemen met elkander. Alle nummers van onze leden vindt u in de ledenlijst.
We hopen alvast massaal de Refswestkust-leden in Menen te mogen begroeten. In feite zou het voor iedereen een morele verplichting moeten zijn de jaarlijkse Algemene Vergadering bij te wonen. U ontvangt er eveneens uw bruine enveloppe met alle nodige materiaal voor seizoen 2009-2010 en ook uw nieuwe scheidsrechterskaart. U komt toch ook?

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
Topcars Koksijde

1 Reactie

  1. Mijn auto zit al vol. Ik neem Chris Marey mee en de achterbank zal bevolkt worden door onze mindervalide vriend Nicky. Om hem toch nog wat beenruimte te gunnen kan ik wel niemand extra meer aanvaarden, sorry hiervoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram