Dartstornooi @De Kroeg – 27 oktober 2023

Geen bowling dit jaar. Wel een gloednieuwe formule. Op vrijdag 27 oktober organiseren we een dartstornooi voor onze leden in café De Kroeg in Keiem.

We spreken af omstreeks 19u00 om samen iets te drinken. De vriendenkring trakteert! Om 19u30 maken we ons klaar om op zoek te gaan naar diegene met het meeste dartstalent of gewoon diegene met het meeste geluk. 😉

De indeling en de manier waarop we gaan spelen hangt af van het aantal deelnemers, dus we zullen dit later nog communiceren.

Je kan je inschrijven tot en met woensdag 25 oktober 2023. Dit kan door een mail te sturen naar secretaris@refswestkust.be of een reactie te plaatsen onder dit bericht.

We bieden deze activiteit volledig gratis aan. Dit is een activiteit enkel voor onze leden. De partners zijn uiteraard ook meer dan welkom om deel te nemen. Ook wie liever niet deelneemt aan het dartstornooi is wel van harte welkom om gewoon gezellig samen te zijn en een babbeltje te slaan met de collega’s.

Doorheen de avond zal de vriendenkring ook trakteren met enkele hapjes. Voor diegene die nog een grote honger hebben zijn er croques (4 euro) en pizza’s (7 euro) te verkrijgen.

Wij hebben er alvast zin in. Tot dan!

4 Reacties

  1. Jurgen Wyckaert

    16/10/2023 op 17:24

    Ik zal deelnemen met de darts

  2. Aanwezig samen met Niek Pieters, dus 2 inschrijvingen.

  3. Wannes, Carl en ikzelf nemen ook deel aan het dartstornooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram