Op zaterdag 9 december 2023 gaan we met zen allen richting Keulen. We gaan mee met de bus van PEVAZ (de organisatie van Manu Eyland). Keulen telt 6 kerstmarkten met meer dan 160 kraampjes en ook meerdere schaatspistes. In het centrum kun je  de cultuur opsnuiven en genieten van de talrijke winkels.

Er werden reeds 30 plaatsen gereserveerd voor onze VK . Leden van de vriendenkring krijgen een voorrangsperiode om in te schrijven. Deze loopt 2 weken. Vanaf woensdag 18/10/2023 zullen we ook externe mensen de kans geven om in te schrijven op onze 30 plaatsen. Om zeker te zijn van je plaats is het dus sterk aangeraden om je snel in te schrijven. Er is immers al veel vraag van vrienden, familie, kennissen van buiten de VK.

Het programma voor deze dag zal later bekend gemaakt worden. Hou er rekening mee dat we vroeg vertrekken en pas laat terugkeren. Deze uitstap zal dus zeker een hele dag in beslag nemen. Maar dat is zeker de moeite waard.

Kostprijs lid, partner en externe personen: 30 euro per persoon

Leden kunnen zich inschrijven op de gebruikelijke manieren. Reageer hieronder met het aantal personen of stuur een mailtje naar secretaris@refswestkust.be.

Voor externe personen zullen we vanaf woensdag 18/10/2023 een formulier online plaatsen.

Je reservatie is pas definitief wanneer het geld op onze rekening staat. Je kan het totale bedrag van je reservatie overschrijven op ons gekende rekeningnummer BE21 2800 2716 6303.

We hanteren een logisch principe voor de inschrijvingen. First come, first served!