Een maand congé voor webmaster Niek

Op hier en daar een wedstrijd en een tornooi na, zit het seizoen 2010-2011 er volledig op. Net als vorige jaren was uw Refswestkust-website opnieuw bijzonder up-to-date. Wekelijks verschenen meerdere berichten, die zelfs door vele scheidsrechters van buiten het Refswestkust-grondgebied werden gelezen. Het doet me dan ook bijzonder plezier dat ik ook dit seizoen vele keren mocht horen dat we opnieuw één van de betere websites hebben onder de verschillende Vriendenkringen.
Vorige vrijdag was er nog de evaluatie van de scheidsrechters en woensdag 1 juni is er ook de laatste maandelijkse training van het seizoen. Nu denkt iedereen aan een verdiende dode arbitrageperiode…
Ook deze website en de webmaster verdienen de rust die elke scheidsrechter verdient, en vanaf begin juli staan we hier graag terug met wekelijks vele berichten.
NB: Enkel op 1 juni verschijnen hier nog de jarigen van de maand juni. Indien een heel dringend bericht nodig zou zijn, verschijnt deze wel in de maand juni.

Tot binnenkort en bedankt!

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:
Houtteman Bouwmaterialen Aarsele

3 Reacties

 1. Teerlynck Bart

  31/05/2011 op 21:19

  Beste secretaris, webmaster,

  Dank voor een jaartje het reilen en het zeilen van de Vriendenkring bij te houden.
  En geniet maar van (alweer) een lekker reisje.

  Nogmaals dank !

  Bart

 2. Geniet van je vakantie!

 3. Dirk Vanhoutte

  07/06/2011 op 16:44

  Beste Niek
  Graag en héél oprecht gemeend wens ik jou te feliciteren met je nooit aflatende inzet voor de Vriendenkring en het super up-to-date houden van de website!! Een niet te onderschatten huzarenstukje!!!
  Nog één woord: SUPER!!!!!!
  Dirk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram