Ook scheidsrechters kregen hun evaluatie: voorzitter Bart naar eerste provinciale!

Begin de maand mei kon u hier al de evaluaties lezen van de assistent-scheidsrechters, en die zagen er allemaal uitstekend uit! Vorige vrijdag waren ook onze scheidsrechters in “klimmen en dalen” aan de beurt, en wat voor een beurt! Een overzicht.
Voor ons supertalent Robin Lefever kwam de grote sprong naar vierde nationale te vroeg, maar hij bevestigde wel zijn klasse. Ook volgend seizoen mag hij aan de slag als vast scheidsrechter in 1e provinciale, en bovendien is hij ook opnieuw kandidaat voor hogere afdeling (nationale). Samen met andere West-Vlaamse talenten zal hij opnieuw alles uit de kast moeten halen voor een promotie naar 4de nationale.
Onze voorzitter en tweede-provinciale-scheidsrechters Bart Teerlynck floot het seizoen van zijn leven, en zo kon de commissie dan ook niet naast hem kijken voor een promotie. Een verrassing van formaat, maar onze voorzitter Bart krijgt wat hij verdient, en stijgt volgend seizoen naar kandidaat eerste provinciale! Naast de vele matchen in tweede en derde provinciale betekent dat dat Bart ook zijn kans mag wagen in de hoogste provinciale afdeling, en zeker toch vier wedstrijden zal fluiten op dit niveau! Proficiat Bart! Bijzonder sterk!
Luc Coulier kende een jammerlijke tweede seizoenshelft, maar mag toch niet klagen. Ondanks slechts twee nazichten, maar toch meer dan 10 matchen in tweede provinciale, mag hij in tweede provinciale blijven en toont hij ook aan dat hij er een vaste waarde is. Ook een dikke proficiat aan Luc, en hopelijk kan je na de operatie van in juli weer snel het veld op en aantonen dat de West-Vlaamse arbitrage gevestigde waarden als u nodig heeft!
In derde provinciale bevestigde Kurt Notredame zijn waarde, maar een promotie was blijkbaar ietsje te vroeg. Kurt blijft dan ook als vaste waarde in derde provinciale.
Onze jonge scheidsrechters Roeland Dezeure en Chris Marey maakten dit seizoen ook een sterke beurt en mogen volgend seizoen aan de slag in derde provinciale. Roeland Dezeure wordt vast derde provinciale en Chris Marey komt vast vast vierde naar kandidaat derde. Proficiat aan beiden.
Naast onze bovenstaande scheidsrechters maken twee van onze leden hun comeback… Secretaris Niek Pieters hangt na de einderonde de vlag aan de haak, en neemt de kriebels van het scheidsrechteren zelf terug op. Na meer dan vier jaar als assistent-scheidsrechter start hij volgend seizoen terug vast in derde provinciale, met de hoop opnieuw snel naar vroegere oorden door te stromen. Ook Franky Deprez is zijn blijvende kwetsuur te boven, en waagt opnieuw de kans in “klimmen en dalen”. Franky gaat aan de slag als vast in vierde provinciale, maar wellicht zal hij daar ook niet lang vertoeven, en kan hij snel opnieuw fluiten waar hij vroeger ooit stopte…
Bij de jonge beloftevolle elementen is er goed en minder goed nieuws. Sam Decroo is een doorzetter, en mag nu eigenlijk optreden waar hij al zolang van droomt. Sam wordt opgenomen in cursus 5, wat later een versnelde doorstroming kan betekenen. Met een persoonlijke coach kan het zeer snel gaan, maar misschien ook tegenvallen. Zo dient ons lid Stijn De Buck cursus 5 te verlaten, en komt hij opniwue op het “gewone” pad terecht…
Tot slot nog eens een overzicht van de scheidsrechters voor de start van volgend seizoen in “klimmen en dalen”:
E1 kandidaat hogere afdeling: Robin Lefever
KE1: Bart Teerlynck
E2: Luc Coulier
F3: Roeland Dezeure, Kurt Notredame en Niek Pieters
KF3: Chris Marey
F4: Franky Deprez
Iedereen die eerste ploegen fluit of assisteert heeft nu z’n evaluatie gehad. Het seizoenseinde nadert en daarna volgt de dikke maand rust die alle scheidsrechters verdienen.
En vanaf juli staan de meesten er opnieuw met volle moed.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:

6 Reacties

 1. Aan allen een dikke proficiat voor de behaalde resultaten.Het bewijst nog maar eens dat de vriendenkring “en bloc” goed bezig is.Deze hechte groep en vooral de jongeren kunnen het nog ver brengen.Aan inzet en doorzettingsvermogen geen gebrek.Op naar volgend seizoen.
  Nogmaals gefeliciteerd.
  Roland

 2. Knockaert Daniel

  29/05/2011 op 10:05

  Van harte proficiat voor deze “beresterke” resultaten. Met voorzitter Bart op kop mag onze vriendenkring terugblikken op een fantastisch seizoen voor zowel de gevestigde waarden als onze jonge garde.(scheids en assistenten) Na in Tielt te hebben bewezen dat we al voetballend de beste vriendenkring waren, bewijst onze groep ook het nodige talent te hebben bij het leiden van wedstrijden. Doe zo voort !!!!

  groetjes,
  Daniel

 3. Kurt Notredame

  29/05/2011 op 20:01

  Aan iedereen een dikke proficiat!
  wel jammer dat er sommigen niet krijgen wat ze verdienen…

 4. MARTIAL CLABAU

  29/05/2011 op 20:57

  Proficiat aan ieder van jullie met dit mooie resultaat van een prachtig seizoen.
  Doe zo verder. De vriendenkring viert mee met het succes.
  Groetjes, Martial.

 5. vandenbulcke gino

  31/05/2011 op 22:17

  een dikke proficiat aan allen

  en vooral aan de voorzitter die nogmaals z’n ganse ploeg op sleeptouw neemt
  en samen met de ganse vriendenkring het voorbeeld toont.
  doe zo verder, en jullie worden niet alleen als ‘voetbal’-ploeg kampioen
  veel succes
  groetjes
  Gino

 6. Dirk Vanhoutte

  07/06/2011 op 16:52

  Dat onze voorzitter promoveert is MISSCHIEN een verrassing!!! Maar volgens mijn bescheiden mening en ervaring is het dit NIET!!!! Ik denk dat de sport weinig verrassingen kent zeker wanneer een evaluatie wordt gemaakt op het einde van een volledig seizoen. Je kunt éénmaal geluk, of ongeluk, hebben maar een gans seizoen dat bestaat volgens mij niet. Zijn promotie zal dan ook dik en dubbel VERDIEND ZIJN. Aan alle andere refs en assistenten om dit schitterend voorbeeld te volgen!!
  WOORDEN WEKKEN, VOORBEELDEN TREKKEN!!!
  Proficiat aan iedereen!!
  Dirk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram