Fluit u een Paastornooi?

Nu de krokusvakantie voorbij is, nadert Pasen met rasse schreden. Zoals elk jaar fluiten de jeugdscheidsrechters van onze Vriendenkring tijdens het paasweekend diverse tornooien. Onze verantwoordelijk bestuurslid Franky Deprez is nog dringend op zoek naar scheidsrechters die zich tijdens het weekend van 7-9 april willen engageren en onze Vriendenkring steunen door een paar wedstrijden te fluiten.
Zoals gebruikelijk zijn de voorwaarden die onze Vriendenkring destijds vastlegde van toepassing, of zorgt de organiserende club voor eigen gelijkwaardige voorwaarden:
1/ Bij onze jaarlijkse worstenverkoop koopt de club de opgezonden kaarten. Zo steunt de club onze vereniging en hebben ze ook nog de verse worsten.
2/ De financiële voorwaarden zijn 5 euro per jeugdwedstrijd van verkorte duur (max 2x 25 minuten), dit per scheidsrechter. Indien het om een tornooi gaat van eerste ploegen bedraagt de vergoeding 10 euro per wedstrijd. Er worden door de club geen verplaatsingskosten betaald. Ook andere cadeaus worden niet meer gegeven.
3/ Per wedstrijd wordt één of twee drankbonnetjes per persoon voorzien. Eveneens is er een drankje tijdens de rust voorzien.
4/ De club voorziet iets om te eten voor de scheidsrechters.
5/ Indien op voorgaande tornooien problemen waren met de club, kan Refswestkust beslissen om als vriendenkring geen scheidsrechters meer te “leveren”.

Wenst u een tornooi te fluiten, neem dan zeker onmiddellijk contact op met Franky Deprez via 051/502476 of frankydeprez@telenet.be.

Alvast dank voor uw inzet!

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:

2 Reacties

  1. Kurt Notredame

    29/02/2012 op 10:10

    Welke tornooien zyn er juist en op welke datums juist. Mss kan ik ook op zondag en of maandag.

  2. jeroen cogghe

    04/03/2012 op 10:31

    Ik zou graag wedtrijden fluiten met het paasweekend maar kan enkel niet op zondag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram