Als secretaris en klant bij ING kreeg ik een email om een gratis oranje scheidsrechterstenue te bestellen. Meteen heb ik dat gedaan! Alle ING-klanten die ref zijn bij de KBVB kregen inmiddels deze email/brief.
Scheidsrechters die geen klant zijn en een gratis online zichtrekening openen, krijgen ook deze oranje scheidsrechterstenue. Het is volledig gratis (zowel de zichtrekening als de tenue), waarom niet doen dus… Let wel op: slechts tot 9 maart tijd om in te tekenen!

Als fiere officiële sponsor van de Belgische scheidsrechters zet ING een sympathieke actie op.
De scheidrechters die reeds klant zijn bij ING ontvangen een officieel oranje scheidsrechterstenue als bedanking voor hun trouw. Ze kregen hiervoor een e-mail of brief met een link waarop ze hun tenue kunnen bestellen.
De scheidsrechters (meerderheid) die nog geen klant zijn, werden op hun beurt uitgenodigd om een gratis online zichtrekening te openen (via ing.be) en dit vóór 4 maart. Zo kunnen ook zij hun officieel tenue gratis verkrijgen. (zie template in bijlage)
De tenues zullen geleverd worden in de ING – kantoren in de loop van de maand april.
Deze actie belooft een groot succes te worden, daarom verlengt ING de actie tot en met 9 maart. Breng uw scheidsrechtervrienden op de hoogte, zo kunnen ook zij genieten van dit toch wel zeer exclusief aanbod van ING. Denk wel aan de korte timing!
Voor meer informatie omtrent deze actie kunt u contact opnemen met Julien Thonet (julien.thonet@ing.be) of Michaël Simeon (michael.simeon@ing.be) of Frédéric Graumann (frederic.graumann@ing.be)

Interesse? Meer info door te klikken op onderstaande link
ING actie gratis oranje scheidsrechterstenue

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:
de groene hoek