Vierlandentornooi opnieuw aan de Westkust op maandag 5 maart

Elk jaar komt begin maart het prestigieuze vierlandentornooi voor -16 jarigen naar onze provincie afgezakt. Dit jaar hebben we het geluk dat het tornooi op maandag 5 maart tot in onze streek komt, namelijk op het terrein van KSV Nieuwpoort. De wedstrijden worden geleid door nationale scheidsrechters (Bart Zeebroek en Jens Vansteelandt), maar voor de assistenten en 4e mannen werden leden van onze vriendenkring gekozen. Om 16u30 wordt de match Finland – Slovakije geassisteerd door AR1 MASSCHELEYN Nicky en is de 4de man LEFEVER Robin. Voor het duel om 18u30 tussen Oekraïne en België is als AR1 VERCRUYSSE Jean-Pierre aangeduid. De 4de official voor deze wedstrijd is PIETERS Niek.
Onze PSC-verantwoordelijke ROETS Albert zorgt voor de begeleiding voor, tijdens en na de wedstrijd. Aan al onze leden die aanwezig zijn als scheidsrechter wensen we hen veel geluk op deze prachtige aanduiding. Geniet er vooral van, voor en na de wedstrijd.
Voor de geïnteresseerden om één van deze prachtige wedstrijden bij te wonen, kunnen we melden dat de toegang op de drie dagen van het tornooi volledige gratis is, dit voor iedereen!

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
Topcars Koksijde

2 reacties

  1. OPGEPAST: VOOR DE AANWEZIGEN IS ER EEN GEWIJZIGD UUR EN LOCATIE
    AANGEPAST IN DE TEKST (is dus wel veranderd in vergelijking met vorig bericht)

  2. Kurt Notredame

    06/03/2012 op 10:36

    Zyn er in Torhout of Varsenare ook refs uit de vriendenkring aangeduid? Of kunnen we die aanduidingen ergens terug vinden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram