2015

Refswestkust.be wenst u een sportief, spetterend en bovenal supergezond 2015! Dat kwetsuren mogen uitblijven, en de vriendschap mag zegevieren! Geniet van het nieuwe jaar!

Uitnodiging:

Op vrijdag 23 januari zet onze vriendenkring 2015 in met een feestelijke receptie. Dit om 19.30 uur in het OC Ingelram, Roeselarestraat te Esen.

Het wordt een supergezellige, feestelijke en sprankelende receptie met schuimwijn, wijn, bier, fruitsap of andere frisdranken. De honger stillen we met een heerlijk menu. We hebben opnieuw de traiteur kunnen strikken van op de PAV. Dit betekent dat we allen kunnen smullen van heerlijke côte à l’os  met frietjes en dit samen met verse groentjes.

Dit moois is:

– gratis voor de leden die 25€ worsten (ver)kochten.
– eveneens gratis voor uw partner indien u 50€ worsten (ver)kocht.
– 25€ p.p. indien u niet aan deze voorwaarden voldoet:

Indien u niet aan de voorwaarden voldoet om GRATIS aanwezig te zijn, kan de betaling gebeuren op onze rekening BE21 2800 2716 6303.

Voor wie het nog niet gedaan heeft: INSCHRIJVEN KAN TOT 15/01/2015, schrijf u zeker voor deze dag in, want op deze datum gaan de inschrijvingen onherroepelijk dicht. Inschrijven kan op 2 manieren:

– Inschrijven via de website (klik door op aankomende evenementen, en schrijf je daar in).
– Een email naar secretaris@refswestkust.be

We hopen iedereen te mogen ontmoeten op “ons nieuwjaarsfeest”, want het is telkens een schitterend feest en uw aanwezigheid wordt ten zeerste op prijs gesteld…