Promotie voor Chris, Diego en Timon!

Een goeie week geleden had het PSC West-Vlaanderen zijn halfjaarlijkse evaluatie, waarbij de verslagen van de diverse scheidsrechters werden bekeken. Drie scheidsrechters van onze Vriendenkring behaalden een bijzonder goed rapport en kregen dus een vroeg kerstgeschenk. Zo kreeg Chris, tijdens onze wekelijkse training, te horen dat hij na de jaarwisseling zijn kans krijgt in eerste provinciale. Na een anderhalf jaar werken is dit uiteraard schitterend nieuws. Proficiat Chris!

Ook voor onze twee jongen talenten die dit seizoen mochten starten in cursus G5 is er zeer goed nieuws. Zowel  Timon Hillewaere (16) kregen te horen dat ze zich mogen bewijzen bij de ‘echte mannen’ in 4de provinciale. Gezien hun leeftijd staat hun allicht nog een mooie carrière te wachten. Natuurlijk moeten de voeten op de grond blijven en is hard werken de boodschap. Succes aan beiden!

Verder wensen we iedereen veel succes toe in de tweede seizoenshelft! Laad de batterijen op tijdens deze weken zonder voetbal om er binnen een aantal dagen/ weken weer volop tegen aan te gaan!

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Dedecker

4 Reacties

 1. Daniel Knockaert

  30/12/2014 op 20:20

  Chris,Diego en Timon,

  Proficiat met deze tussentijdse promotie.
  Doe zo verder!

  Mijn beste wensen voor 2015 !
  Daniel

 2. Voorzitter

  31/12/2014 op 00:38

  Proficiat Chris, je kijkt er al zo lang naar uit dus ga er voor dat je nog vele jaren in 1e kan fluiten ! Chic chic.

  Diego, Timon, bij mijn weten is het voor onze VK een unicum om na 1 jaar scheidsen reeds in 4e prov te mogen staan. Dit wordt een van de moeilijkste seizoenen om te doorstaan. Dus geef niet op na en moeilijke match die er zeker ga komen. De mentale druk van de spelers en de druk van het publiek is de bijkomende factor. Dus kalm blijven en regelmatig temporiseren is de boodschap ! Succes !

  Vz. Bart

 3. Martial Clabau

  01/01/2015 op 16:17

  Chris, Diego en Timon,

  Ook van mijnentwege proficiat met jullie promotie. Doe verder jullie best en de rest volgt wel. De training op woensdag is steeds een opsteker voor de fysiek onder de deskundige leiding van onze opleider Luc.

  Sportieve groeten, Martial

 4. Proficiat jongens!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram