Refswestkust.be wenst u een sportief, spetterend en bovenal supergezond 2018! Dat kwetsuren mogen uitblijven, en de vriendschap mag zegevieren! Geniet van het nieuwe jaar!

Uitnodiging:

Op vrijdag 26 januari zet onze vriendenkring 2016 in met een feestelijke receptie en nieuwjaarsdiner. Dit om 19.30 uur in het ’t Oud schooltje, Kerkstraat 20A, Koksijde.

Het wordt een supergezellige, feestelijke en sprankelende receptie met schuimwijn, wijn, bier, fruitsap of andere frisdranken. De honger stillen we met een heerlijk keuzemenu  (zie uitnodiging aan de rechterkant), achteraf volgt een verrassend dessert.

Dit moois is:

– gratis voor de leden die 25€ worsten (ver)kochten.
– eveneens gratis voor uw partner indien u 50€ worsten (ver)kocht.
– 30 € p.p. indien u niet aan deze voorwaarden voldoet:

Indien u niet aan de voorwaarden voldoet om GRATIS aanwezig te zijn, kan de betaling gebeuren op onze rekening BE21 2800 2716 6303.

Voor wie het nog niet gedaan heeft: INSCHRIJVEN KAN TOT 19/01/2018, schrijf u zeker voor deze dag in, want op deze datum gaan de inschrijvingen onherroepelijk dicht. Inschrijven kan op deze manier:

– Inschrijven via de website (klik door op aankomende evenementen, en schrijf je daar in).            – Via mail naar secretaris@refswestkust.be

We hopen iedereen te mogen ontmoeten op “ons nieuwjaarsfeest”, want het is telkens een schitterend feest en uw aanwezigheid wordt ten zeerste op prijs gesteld…

PS: vergeet niet te vermelden indien je voor vis of vlees kiest..

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:

logolettenburg