Lang geleden dienden we voor aanvang het seizoen een info-fiche in te vullen om o.a. onze beschikbaarheden te laten weten aan het provinciaal secretariaat. Dit dienen we nu opnieuw te doen (zie bericht op RefAssist). Vul deze zo snel mogelijk in zodat je in orde bent met de administratie.

Opgelet: alle vragen dienen beantwoord te worden, ook al zijn ze niet van toepassing op jouw situatie. Vul dan gewoon in: niet van toepassing.

En ook het medisch attest voor refs geboren voor 01.07.1968 dient ingediend te worden:

Scheidsrechters en assistent-scheidsrechters die geboren zijn vóór 01.07.1968 dienen een medisch attest door te mailen aan Voetbal Vlaanderen op het mailadres referee@voetbalvlaanderen.be. In dit attest moet duidelijk vermeld staan dat U medisch geschikt bent om wedstrijden te leiden.

Scheidsrechters en assistent-scheidsrechters die geboren zijn vóór 01.07.1963 dienen een cardiologisch onderzoek te ondergaan met inbegrip van een inspanningstest. Op het attest moet duidelijk vermeld staan dat de inspanningstest werd afgelegd. (Dit attest mag geen persoonlijke medische gegevens vermelden – wet van de GDPR). Er is geen terugbetaling van de kosten door Voetbal Vlaanderen.

Dit attest dient per mail doorgestuurd te worden aan Voetbal Vlaanderen op het mailadres referee@voetbalvlaanderen.be.

Indien het medisch attest niet in ons bezit is op 1 juli 2022 zal de scheidsrechter tijdelijk op non-actief geplaatst worden tot hij of zij dit attest ingediend heeft.