Dit jaar heeft VK Roeselare de eer om het Provinciaal voetbaltoernooi der West-Vlaamse vriendenkringen te organiseren. Inzet is de felbegeerde Wisselbeker Fernand D’Hondt die onze vriendenkring afgelopen drie jaar twee keer won. Na de beker een jaartje te moeten missen is de honger groot om deze opnieuw binnen te halen. Het toernooi wordt gespeeld op 10 mei op de terreinen van KSV Rumbeke.

Mensen die hieraan willen meedoen kunnen meer informatie (tegenstanders, uren, …) vinden door hier te klikken. Verder kunt u zich er ook inschrijven om effectief deel te nemen. Schrijf je naam met de vermelding of je al dan niet blijft eten (de VK Roeselare biedt een prachtige BBQ tegen 15 EUR/ pp aan). Belangrijk om weten: zonder scheidsrechterskaart kan je niet spelen!

Ook doen we nog een oproep aan de mensen die geen zin hebben om te ‘sjotten’. We hebben u nodig om onze voetballers naar de overwinning en felbegeerde beker te schreeuwen. Ook u kunt zich (als supporter) inschrijven en kan indien u dat wenst blijven eten. Zeker doen dus!

Inschrijven ten laatste tegen 21 april!

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Rama Veurne