Londen here we come…

Eind vorig jaar trokken we met onze Vriendenkring naar Keulen, om er ten volle van de kerstsfeer te genieten. Omdat dit een groot succes was, werkten we in alle stilte aan nog iets groters en spectaculairder. Dit jaar biedt de vriendenkring in samenwerking met Manu een driedaagse trip naar….. Londen aan!

Kerst in Londen is echt iets speciaals. Nergens vind je een sfeer als in deze stad met zijn kerstversieringen, kerstmarkten en ijsbanen. Ook de winkels zien er vaak spectaculair uit, wat kerstshoppen in Londen tot een begrip maakt. De kerstperiode begint al in november en eindigt op 5 januari. Bovendien starten de Solden in Londen reeds op 26 december! Een ideale gelegenheid dus om uw kleerkast uit te breiden.

Deze prachtige driedaagse trip (26/12 tot 28/12) kunnen we u tegen een uitzonderlijke prijs aanbieden van 150 EUR per persoon (normale prijs: +- 300 EUR pp)! We blijven slapen in de Holiday Inn Regent’s Park **** in een kamer met ontbijt. Het hotel ligt op wandelafstand van Oxford en Regent Street. Bovendien is er een metrostation op slechts 100m afstand van het hotel. Een ideale ligging dus in het midden van het centrum.

Meer praktische informatie en inschrijven kunt hier of door verder te klikken op Londen 2014 bij aankomende evenementen. Inschrijven moet tegen 31/03 aangezien er slecht 30 plaatsen beschikbaar zijn. Dus haast u om te genieten van dit uitzonderlijke aanbod.


WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:


Parick Plancke Diksmuide

1 reactie

  1. Tijl Dewildeman

    17/03/2014 op 23:07

    Ik & mijn vriendin gaan ook mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram