Jaarlijkse quiz te Tielt op vrijdag 30 september

Voor de inmiddels 6de keer organiseert de Tieltse vriendenkring op vrijdagavond 30 september om 19u30 in Club77 in Schuiferskapelle (Henri D’Hondtstraat) de quiz ‘Wisselbeker Luc Matthys’.
De quiz is licht gewijzigd, want de organisatoren hebben iets gedaan met de opbouwende kritiek en feedback na vorige edities (o.a. iets te langdradig, te weinig interactief, vooraan zitten komt voor sommigen ‘bedreigend’ over,…). En daarom hebben ze besloten om de formule te verruimen van een zuivere spelregelwedstrijd naar een sportquiz mét natuurlijk ook een 2-tal rubrieken mbt het voetbalreglement.
Ze zijn ervan overtuigd dat het ook voor de vriendenkringen waarschijnlijk iets gemakkelijker zal worden om een team af te vaardigen, want in elke vriendenkring zitten wel verwoede quizzers (die niet persé spelregelfanaten zijn). Opgepast: de sportquiz wordt gespeeld met teams van 4 personen (tov 3 vroeger).
Wens je mee te doen met refswestkust, neem dan contact op met voorzitter Bart Teerlynck, die wellicht de kapitein zal zijn van onze ploeg…

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:

1 Reactie

 1. Teerlynck Bart

  16/09/2011 op 20:02

  Beste iedereen,

  Wie doet mee ? Graag jullie enthousiasme.
  Vorig jaar net niet in de prijzen. Nu wel !!!

  Geef vlug een seintje !

  Dank

  Bart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram