Onze voorzitter is top!

Op het einde van vorig seizoen kreeg onze voorzitter te horen dat hij steeg naar KE1, kandidaat eerste provinciale dus. Na een seizoen vol goede controles, veel inzet tijdens de trainingen en erna was deze promotie absoluut verdiend.

Zondag maakte Bart uiteindelijk  zijn langverwachte debuut in 1ste provinciale met de wedstrijd tussen SV Damme en promovendus SK Torhout. Voor de wedstrijd was Bart naar eigen zeggen heel rustig, enorm gemotiveerd en had superbenen. Ook had hij twee ervaren assistenten mee, die hem tijdens de match met de vlag konden assisteren.

De wedstrijd eindigde op een 1-0 stand in het voordeel van SV Damme. Een rustige match, met een goede en snelle eerste helft, en een mindere tweede. Opvallend was de uitsluiting van Olivier Decock, ex-speler Club Brugge, na 20 minuten kon hij met een tweede gele kaart de kleedkamers in.

Na de wedstrijd was Bart zijn coach Dhr. Vercruysse enorm tevreden. Natuurlijk waren er, zoals bij elk nazicht, enkele werkpunten. Bart zal in de toekomst nog één coaching krijgen, en nadien volgt de echte test, met twee examens.

Een leuk weetje misschien, met deze wedstrijd doorliep Bart alle provinciale reeksen, zowel als voetballer en scheidsrechter. In een ver verleden, 30 jaar terug om precies te zijn, maakte de toen nog jonge Bart, als 16 jarige, zijn debuut in de hoogste afdeling met WS Bellegem tegen Ieper. Daarna ging het verder bij FC Nieuwpoort (3e), Gold Star Middelkerke (1e+2e), om te eindigen bij SV Woumen (4e) met de derby tegen Keiem als laatste wedstrijd.

Bart begon daarna met succes dus een nieuwe carrière  als scheidsrechter, dankzij zijn coaches Luc Vercooren (4e), Willy Rommelaere (3e), Jan Ameele(2e) en momenteel Johan Vercruysse(1e), kan hij terecht fier zijn op wat hij heeft bereikt.

Proficiat Bart, doe zo verder de komende wedstrijd en geniet na vooral met volle teugen.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:

leffe

1 Reactie

 1. Niek Pieters

  26/09/2011 op 14:34

  Hey Bart!

  Ik hoorde dat je eerste match super was, en volgende week al de tweede, en wat voor één!
  Mooiiiiiiiiiiiiiiiii.
  Refswestkust doet het alweer prima.

  Een dikke proficiat vanuit het verre Utah.

  Groetjes
  Niek

  @mijn vervangende en hopelijk blijvende helpende webmaster Robin: PROFICIAT MET JE EERSTE ARTIKEL!
  Het is een mooie. Ik kijk uit naar een vervolg, en vanuit Amerika is dat ook goed voor de statistieken dat ik af en toe eens kijk 🙂
  Merci Robin voor het werk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram