Jaarlijkse worstenverkoop van start

Naar jaarlijkse gewoonte houden we terug in het najaar onze traditionele worstenverkoop. Een traditie bij Refswestkust waar we ook nu weer op u steun rekenen. En zoals u hieronder zult zien, het komt u ten goede! Voor wat, hoort wat…

We bieden volgende mogelijkheden aan:

– Er is een mogelijke aankoop van worsten vanaf 5 € of een veelvoud ervan.

– Bij aankoop van 25 € hebt u de keuze tussen worsten of gehakt en komt u daarenboven gratis naar onze nieuwjaarsreceptie en etentje op vrijdag 31 januari 2014 in Esen.

– Bij aankoop van 50 € (worsten of gehakt) komen zowel u en uw partner/ vriend gratis naar onze nieuwjaarsreceptie en etentje op vrijdag 31 januari 2014 in Esen.

Worsten

Wat moet u doen:

1. Open de blauwe link. Op bladzijde 2 vindt u een bestelformulier. Brief worstenverkoop

2. Er zijn een aantal manieren hoe je uw worsten kan bestellen. U kan dit formulier gewoon afgeven aan Olivier zelf. U kan hem ook  per mail  uw bestelling doorgeven via oliviergilis@hotmail.com.  Maar allicht de eenvoudigste weg om uw bestelling te plaatsen is via onze webstite www.refswestkust.be. Betaal vervolgens uw bestelling op ons rekeningnummer BE21 2800 2716 6303 en dit voor 8 november dit om een vlot verloop te geranderen.Belangrijke opmerking hierbij is dat enkel de betaalde bestellingen worden doorgegeven aan de slager. Uw verse worsten of gehakt worden dan voor u gereserveerd op de vergadering van maandag 18 november te Esen.

Het bestuur dankt u alvast voor uw verkoop. Het komt de vriendenkring (en dus u) ten goede. Denk maar aan de nieuwjaarsreceptie, sinterklaas voor de allerkleinsten, de bowlingavond, de maandelijkse vergaderingen, de trainingen, het eindeseizoensfeest, en zo veel meer…

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

Parick Plancke Diksmuide

1 Reactie

  1. Mijn schat en ik komen graag naar de Nieuwjaarsreceptie –> 50€ worsten worden besteld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram