Op maandag 19/09 nodigen we jullie uit op onze eerste ledenvergadering seizoen 2016-2017. Zoals reeds gemeld zal deze doorgaan op een nieuwe locatie.Vanaf 20u. verwelkomen we je graag in het VOC te Koksijde,Galloperstraat te Koksijde. De vergadering van maandag 19 september is onze verplichte statutaire vergadering. Dat wil in principe zeggen dat al onze leden dienen aanwezig te zijn. Naast het kasverslag kunnen er tot aan de aanvang van de vergadering voorstellen worden ingediend om de statuten te wijzigen. Deze dienen dan gestemd te worden tijdens het statutaire gedeelte.
De leden moeten voor de aanvang van de vergadering in orde zijn met lidgeld 2016-2017 om te kunnen meestemmen.Ook kunt u zich kandidaat stellen om in ons bestuur te treden. Uw kandidatuur dient per mail of schriftelijk te gebeuren bij voorzitter Bart Teerlynck, en dit ten laatste op maandag 19/09 om 20 uur. Indien er geen nieuwe kandidaten zijn, blijft ons bestuur behouden zoals ze nu is.

Naast het korte,statutaire gedeelte is er ook tijd voor de traditionele woordjes van de voorzitter,PSC én de bekendmaking van de eerste winnaar van de pronostiek maken we ook kennis met Ludo Rollenberg. Wie is deze man? Je hebt er zeker al van gehoord als de enige supporter van de Rode Duivels die slechts 5 matchen heeft gemist de afgelopen 17 jaar.Zowel binnen-als buitenland,overal ging hij mee. Ludo is al in tal van TV praatshows rond de rode duivels geweest – zelfs op de Duitse tv. Waar deze passie hem al overal heeft gebracht,en vooral wat hij overal meemaakte,verteld Ludo je zelf!En zo leerde deze gepassioneerde fan onze voorzitter Bart kennen en wist ie hem te overtuigen zijn reisverhalen met ons te delen.

We rekenen dan ook op een ruime opkomst in Koksijde. Wie niet weet waar de nieuwe locatie is,kan hier klikken.

Tot maandag!

ludo-rollenberg

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:

Sportcentrum Koksijde