Lidgeld seizoen 2017-2018

We zijn al een tijdje 1 juli overschreden, traditioneel de dag waarop het nieuwe seizoen van start gaat en wij u graag aansporen uw lidgeld seizoen 2017-2018 te betalen.

Een nieuw seizoen betekent het vernieuwen van uw lidmaatschap van Refswestkust.be. Door het betalen van het lidgeld blijf je op de hoogte van alle scheidsrechtersbelangen en kan je actief deelnemen aan alle activiteiten door onze Vriendenkring georganiseerd. Het lidgeld geeft eveneens recht op een consumptie tijdens elke vergadering en bij elke training. Verder word je ook uitgenodigd om gratis deel te nemen aan de openings-BBQ (met 3 gratis consumpties) op vrijdag 28 juli.Ook tijdens de verschillende activiteiten zorgen we voor een kleine tussenkomst,zodat iedereen ten volle kan genieten van zijn of haar voetbalseizoen!

Gelieve 28 euro lidgeld te storten op ons rekeningnummer BE21 2800 2716 6303

Wij ontvangen graag uw lidgeld VOOR vrijdag 28 juli 2017. U kunt overschrijven op bovenstaand rekeningnummer.

“Hoe komen we aan dat bedrag?”

In een ver verleden bepaalde het bestuur dat het jaarlijkse lidgeld het bedrag is van de vergoeding van een jeugdwedstrijd, vermeerderd met het minimum aantal blokken, dus 2. De minimumvergoeding voor een jeugdwedstrijd (benoemde scheidsrechter) is dus 22€, vermeerderd met 5,60 € wat het minimum aantal blokken is. In tegenstelling tot vorige jaren waar we afronden naar 27 euro ronden we dit jaar ter compensatie af naar boven. Zo komen we aan 28 euro.

“Hoe toch bijna gratis lid worden?”

Bij vele ziekenfondsen kan je nu je lidgeld terugvorderen, ongeacht uw leeftijd. Door een formulier te downloaden op www.refswestkust.be, het in te vullen en af te geven aan secretaris Harley voor de nodige bewijzen (stempel en handtekening), bekom je dit seizoen een serieuze compensatie op uw lidgeld. Doen zou ik zeggen. Een kleine inspanning voor u, waardoor u (bijna) gratis lid bent van onze toffe vereniging.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

2 reacties

 1. Dries Vandenberghe

  28/09/2017 op 15:24

  Wanneer krijg ik m’n terugbetalingsformulier terug voor de mutualiteit? 😉

 2. Olivier

  05/10/2017 op 10:47

  Dag Dries
  Dit heb ik nog in mijn bezit. Ik bezorg je deze zo snel mogelijk,en anders op de bowling ;-). Grts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram