Nieuws uit de bestuurskamer

Bij deze geven we jullie graag de nieuwe bestuursindeling seizoen 2017-2018 mee. Zoals geweten hebben Bart Teerlynck,Daniel Knockaert en Michel Rys beslist een stapje opzij te zetten om plaats te maken voor jeugdig enthousiasme. In de eerste plaats willen we dan ook Bart,Daniel en Michel van harte bedanken voor hun jarenlange inzet voor SVDVW en hopen hen nog vaak terug te zien. Aangezien we de verplichte statutaire weg dienen te volgen,zullen de 3 nieuwe kandidaat-bestuursleden officieel voorgedragen worden tijdens de verplichte statutaire vergadering van september. De kandidaturen van Sam Decroo,Harley Deopere en Sarah Mostrey zullen dan officieel bekrachtigd worden. Leden die zich wensen kandidaat te stellen om in het bestuur te treden,kunnen dit nog steeds doen tot enkele dagen voor de statutaire vergadering (meer info volgt later). In het huidige bestuur werden volgende wijzigingen doorgevoerd:Franky Deprez neemt het secretariaat over van Olivier Gilis die vanaf 1 juli het voorzitterschap op zich neemt. Danny Declerck vervangt Michel Rys als ondervoorzitter.Indien zijn bestuursfunctie aanvaard wordt,neemt Sam Decroo de taken over van Daniel Knockaert als penningmeester. De pronostiek en de sociale media worden vanaf dit seizoen verzorgd door Sarah Mostrey. Harley Deopere zorgt voor de ondersteuning van de verschillende bestuursleden (activiteiten,cursus kandidaat-scheidsrechter,…).

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:

1 Reactie

 1. Dirk Vanhoutte

  11/07/2017 op 16:45

  Beste
  Graag mijn gemeende felicitaties aan Bart voor de jarenlange prima leiding van de vriendenkring. Je durfde het, met veel succes, aan tal van vernieuwingen door te voeren.
  Met Olivier komt een jonge enthousiaste gast aan het roer van de Vriendenkring. Een niet te onderschatten taak!!! Je kunt de Vriendenkring leiden naar haar 50ste verjaardag…..een niet te miskennen eer er opdracht.
  VOORZITTER MOGEN EN KUNNEN ZIJN VAN DE VRIENDENKRING was voor mij ondanks alle andere schitterende aanduidingen DE ALLERMOOISTE AANDUIDING. Ik hoop dat Bart dit ook zo ervaren heeft, en dat Olivier dit ook zo mag meemaken.
  GOOD LUCK and ALL THE BEST!!!!
  Dirk Vanhoutte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram