Op maandag 18 oktober is er om 20 uur opnieuw de maandelijkse vergadering. De tweede van het voetbalseizoen 2010-2011. We nodigen u dan ook graag uit om 20 uur stipt te Veurne, kantine atletiekpiste Noordstraat te Veurne.

Maximum vier keer per seizoen nodigen we “een vreemde” uit naar onze vergadering. En deze keer laten we opnieuw een gastspreker aan het woord. Voor velen is hij totaal onbekend, voor anderen een goeie bekende. We nodigen graag dhr. Pieter BONDUEL uit in Veurne. Pieter is de voorzitter van de Brugse Vriendenkring, de grootste Vriendenkring van West-Vlaanderen. In september 1996 startte hij de cursus kandidaat-scheidsrechter en floot drie jaar later zijn eerste wedstrijd in “klimmen en dalen”. Dat ging vlotjes want nog geen vier jaar later floot hij als vaste waarde in eerste provinciale. Een promotie naar nationale kon dan ook niet uitblijven, en in 2005 mocht onze gastspreker in 4de nationale debuteren. Het ganse seizoen 2008-2009 werd hij langs de kant gestuurd door een blijvende kwetsuur, waarop hij in 2009 besloot om opnieuw te gaan fluiten binnen de eigen provincie. Momenteel is Pieter opnieuw een vaste waarde in eerste provinciale.
Deze keer komt een gastspreker naar ons die al vele watertjes doorzwommen heeft, en tal van anekdotes heeft. Zeker een aanrader voor iedereen die ambities heeft en een schitterende avond west te beleven. We verwachten u maandag te Veurne!!!
Naast onze boeiende gast is er verder het traditionele PSC-woordje door Albert Roets en een woordje van onze eigen Vriendenkringvoorzitter Bart Teerlynck. En er staat zoals gewoonlijk al een drankje geschonken door de Vriendenkring klaar, dit uit dank voor uw talrijke opkomst.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN: