Michel Rys breekt heup

Massa’s kwesturen dit seizoen bij Refswestkust, en het noodlot blijft ons tarten. Vorige week maakt onze ondervoorzitter Michel Rys een zware val van een trapladder, dit tijdens schilderwerken bij zijn dochter. Michel kwam onzacht op de grond terecht en had niet alleen een vloer onder de verf, maar moest ook meteen naar het Veurnse ziekenhuis gebracht worden. Op de spoeddienst ontdekte men dat Michel een zware maar te herstellen heupbreuk opliep. Na een dag en half intensieve afdeling werd beslist dat een operatie niet nodig zou zijn, en alles langzaam zelf zou kunnen herstellen. Onze ondervoorzitter mocht dan ook naar een gewone kamer op het tweede verdiep, en inmiddels kon hij al het ziekenhuis verlaten. Wel dient hij, om de langzame herstelling goed te laten verlopen, zeker 6 weken in zijn bed blijven liggen. Iets wat zeker niet gemakkelijk zal zijn voor onze Michel… Er werd dan ook een speciaal revalidatiebed voorzien in de living bij Michel en Renée thuis.
Vele bestuursleden en leden van onze Vriendenkring brachten reeds of beloofden Michel een bezoekje te brengen, wat altijd leuk is als men zo lang stil dient te blijven liggen. Met Michel en Renée verliezen we nu natuurlijk ook vier helpende handen op ons bekertornooi van 19 mei, maar goed revalideren is nu het voornaamste voor hem. We wensen onze ondervoorzitter Michel dan ook een snelle en bijzondere goed herstel toe, en hopen ten zeerste dat hij weer lichtjes zal kunnen (en mogen) lopen tegen het begin van het nieuwe voetbalseizoen. Wat Michel is een vaste aanwezige op onze woensdagavondtraining, en dat willen we graag zo houden!

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:

6 reacties

 1. Michel

  Zo energiek je tijdens de bestuursvergadering je verfuitspattingen deelde,
  Zo tragisch en ontwapenend dit nieuws van de val,

  We duimen op een spoedig en volledig herstel,

  Chris, Lore & Gust

 2. MARTIAL CLABAU

  08/05/2012 op 08:03

  Michel,

  Een spoedig herstel en tot binnenkort.
  Hou de moed erin, Renée zal je goed bijstaan.

  Groetjes, Martial en Kristien.

 3. jean pierre vercruysse

  08/05/2012 op 16:27

  Michel een spoedig herstel gewenst

 4. Teerlynck Bart

  08/05/2012 op 18:58

  Hallo Michel,

  Het is geen prettig vooruitzicht maar met jouw positieve ingesteldheid zal je dit zeker te boven komen. Had je maar een hoogtewerker gebruikt in plaats van een trapje? Of had je je maar beperkt tot grondverf? In elk geval binnen een paar maand zal een goede Thaise massage méér dan nodig zijn. Zo heb je al iets om nar uit te kijken.

  Veel sterkte Michel en hou je rustig.

  Tot ik s binnenspring.

  Groetjes, Vz. bart

 5. Kurt Notredame

  09/05/2012 op 17:20

  Spoedig herstel Michel!!
  grts Kurt

 6. Nicky Masscheleyn

  14/05/2012 op 09:25

  Een spoedig herstel Michel!! Met de nodige koffie moet dit lukken, verlies je lach er niet bij!:-) Sterkte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram