Nicky Masscheleyn kandidaat-hogere afdeling

Bij de evaluatie van de assistenten mochten al onze leden op post blijven volgend seizoen. Iedereen maakte dus een mooi voetbaljaar 2011-2012 mee en kan volgend seizoen in dezelfde reeks beginnen. Toch was er één grote uitschieter! Ons bestuurslid Nicky Masscheleyn kreeg schitterende nazichten en mag volgend seizoen de groep van de kandidaten-hogere-afdeling vervoegen. “Het was tot mijn eigen grootste verbazing”, vertelde Nicky me. Maar waarom zou hij er niet voor gaan? Mooie wedstrijden, vele matchen in bevordering, en toch een reële kans dat hij ooit eens de stap naar 3e nationale zal mogen wagen, nu er toch (bijna) elk jaar een assistent vanuit West-Vlaanderen naar nationale mag promoveren…
Sarah, de vrouw van Nicky, staat in ieder geval enorm achter hem. Want vanaf eind juni zet ze hem op een zwaar dieet, en mag hij ook aan trainen beginnen denken. De zware intervaltest over 10 ronden waarbij de spurt 30 seconden bedraagt en de rustperiode 40 seconden is er één die aan de ribben houdt! Vanaf begin juli trainen we opnieuw elke woensdag! Van harte welkom Nicky!
De Vriendenkring is alvast supergelukkig dat we volgend seizoen, naast Robin Lefever bij de scheidsrechters, ook bij de assistenten een kandidaat-hogere afdeling hebben. De steun van Refswestkust heeft onze Nicky alvast! Proficiat met uw sterk seizoen, zowel sportief op het veld als sportief thuis… 🙂 (voor zij die het nog niet weten: Nicky trouwde in januari en wordt dit jaar ook voor het eerste papa)

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:

7 Reacties

 1. Daniel Knockaert

  17/05/2012 op 14:51

  Nicky,

  van harte proficiat met dit sterk seizoen. Mits de nodige inzet, lukt de stap naar Nat.afdeling hopelijk ook.

  Succes,
  Daniel

 2. Teerlynck Bart

  18/05/2012 op 06:52

  Nicky,

  Proficiat.
  Veel succes en hard trainen!
  Je bent jong en je wilt wat. Het omgekeerde is al gebeurd, nogmaals proficiat!

  Groetjes, Bart

 3. Nicky Masscheleyn

  18/05/2012 op 07:40

  Je mag me verwachten op die trainingen, zal absoluut nodig zijn. Vanaf 21/6 als we terug zijn van op reis begint het leven op water en brood:-) We gaan er alles aan doen en zien wel waar we eindigen. Grtjs Nicky

 4. Nicky

  Proficiat!
  Houden zo die goede vibe!
  Voor je het weet loop je een marathon…

  Grt, Chris

 5. bouton bart

  18/05/2012 op 13:47

  proficiat nicky zo zie je wel de assistenten in de westhoek zijn toch van een speciaal niveau

  doe zo voort

  grtz. bart

 6. guido hoste

  07/06/2012 op 15:20

  Nicky, als ere-voorzitter, ben ook ik zeer fier dat je stap kunt – wilt – en moogt zetten.Wij zullen U zeker van dichtbij volgen maar zeker ook van op afstand daar mogelijk ondersteunen.
  Nu meer dan ooit zul je regelmatig op de ECHTE vriendschap van de collega’s in de vriendenkring moeten beroep doen . Op familiaal vlak zal het zeker niet gemakkelijk zijn maar een sterke vrouw kan U de grootste steun zijn wetende dat er later in uw gezin nog een grote droom en wens te voorschijn zal komen.
  Als ik iets kan doen neem gerust contact .
  EEN PLUIM EEN DUIM EN GROTE PORTOE VRIENDSCHAP
  guido

 7. Nicky Masscheleyn

  14/06/2012 op 01:50

  Bedankt Guido, meer dan morele steun geven kunnen jullie niet doen. Het overige moet van mij komen. Keihard werken is de boodschap. Niks voor niks in het leven! Eens terug in het land vliegen we erin #nosweatnoglory:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram