Voetbaltoernooi was een succes!

En of het een succes was, zowel op of naast het veld, de organisatie van het toernooi verliep vlekkeloos en opnieuw kwam Veurne voor de derde op vier keer als winnaar uit te bus. Winnen op het eigen toernooi, mooier kon niet…

Het beloofde een mooie dag te worden met een zon die straalde over het Nieuwpoortse kunstgras. Nochtans begon de Veurnse vriendenkring niet goed. Het verloor (enigszins verrassend) tegen Tielt met 2-1. Omdat Roeselare op zijn beurt een monsterzege boekte tegen Tielt leek de finale een onhaalbare kaart. Maar Veurne herpakte zich en won met 3-5 tegen Roeselare en na veel rekenwerk bleek Veurne toch als groepswinnaar naar de barrage door te stoten.

In de halve finales ontmoetten we Brugge, een ware thriller werd het, de reguliere speeltijd leverde geen winnaar op. In de strafschoppen leek Brugge twee maal aan het langste eind te trekken maar het was toch Veurne die het haalde met 5-4. In de andere halve finale haalde Oostende het van Roeselare.

Voor het vierde jaar op rij speelde Veurne de finale, dit tegen Oostende, de enige ploeg die ons twee jaar geleden klopte. Oostende bleek in de voorrondes over een heel sterk elftal te beschikken en was zo ook topfavoriet. Na een korte studieronde kon Veurne al heel snel op 3-0 komen, Oostende kon nog milderen tot 3-1 en miste tal van kansen om de aansluitingstreffer te scoren. Dit lukte niet waardoor Veurne uiteindelijk de finale won met 4-1. Proficiat mannen!

Bij deze willen we nog eens iedereen bedanken voor de schitterende organisatie van het toernooi. We danken SV Nieuwpoort, het bestuur, de talrijke medewerkers, de scheidsrechters, onze spelers en natuurlijk de andere vriendenkringen om van dit toernooi een succes te maken.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN

1 Reactie

  1. Secretaris Niek

    23/05/2012 op 02:26

    Mooi artikel, Robin de hulpwebmaster. Ook namens mij bedankt aan allen voor de medewerking!
    Als ik alle emails lees die bij mij binnenkomen, kan het niet anders dan een superdag te zijn geweest! Jammer dat ik er niet bij kon zijn.
    Groetjes aan allen! Theo en Linda, Manuel en Niek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram