Nieuwjaarsactiviteit Winterwandeldag Koksijde – 7 januari 2023

Al voor de 50ste keer organiseert VVV Koksijde de winterwandeldag. Dit jaar is er een nieuwe startplaats én 5 gloednieuwe parcours.

Met de vriendenkring pikken wij hier graag op in en willen we jullie zo een nieuwjaarsactiviteit aanbieden. Samen gezellig wandelen en genieten van de frisse lucht aan ’t zeetje.

We vertrekken om 9u30 aan Zaal Witte Burg (Witte Burg 92, Oostduinkerke). Je kan kiezen voor de 6 km wandeling of voor de 10 km wandeling.

De kortste wandeling van 6 km heet ook uw viervoeter welkom. Een mooie, rustige wandeling door de villawijken van Oostduinkerke. Ook even struinen langs een stuk Doornpanne, een leuk verhard duinenpaadje én de Zeedijk ontbreken niet op het menu. Volg je het alternatief (stippellijn) van 500m extra? Dan kunnen ook rolstoelgebruikers deze wandeling vervolledigen.

Op de tocht van 10 km ontdek je de Doornpanne, het Brits militair kerkhof, een stukje Noord Duinen en kijk je uit over de akkers tussen Koksijde en Veurne.

Omstreeks 11u30 kunnen we dan samen klinken op het nieuwe jaar in de Rubens (Zeedijk 442, 8670 Koksijde)!

De wandeling en het aperitiefmoment worden u aangeboden door uw favoriete vriendenkring! Wie dit wenst kan ook blijven eten (dit wel op eigen kosten). Graag zeker vermelden of je wel of niet blijft eten zo kunnen we genoeg plaatsen reserveren.

Wie er graag bij wil zijn kan zich inschrijven door een bericht te plaatsen hieronder of een mail te sturen naar secretaris@refswestkust.be. Partners zijn uiteraard ook welkom!

5 reacties

 1. Harley Deopere

  20/12/2022 op 15:21

  Lisa en ik gaan mee

 2. Ik ga mee

 3. Alex Platteeuw

  20/12/2022 op 16:56

  Alex en Marianne zullen deelnemen aan de wandeling en blijven eten

 4. Buelen Theo

  20/12/2022 op 19:18

  Bij leven en welzijn ga ik ook mee.

 5. Nordin: 1 persoon (blijft eten)
  Carl: 1 persoon (blijft eten)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram