Promotienieuws Refswestkust

Gisteren vernamen we dat enkele van onze leden het na nieuwjaar een stapje hogerop mogen proberen! Rien Hillewaere gaat van 3D naar 2D, Diego De Moor gaat van 2P naar 1P en Danny Declerck gaat van 3P naar 2P. We wensen hen één voor één heel veel succes!

Hieronder nog een kort woordje over hun promotie:

Rien Hillewaere – “De start van dit seizoen was voor mij de start van een nieuw hoofdstuk in mijn carrière als scheidsrechter. Mijn eerste seizoen in nationale. Ik kende een prima seizoensstart en voelde mezelf groeien in mijn arbitrage. Mijn passie en enthousiasme voor de arbitrage hebben ervoor gezorgd dat ik halverwege het seizoen promotie mag maken van 3D naar 2D. Ik steek niet weg dat ik enorm trots ben. Dit toont aan dat ik goed bezig ben en heeft mij enorm veel vertrouwen om te blijven werken en de lijn gewoon door te trekken.”

Diego De Moor “Ik wil graag alle opleiders, collega scheidsrechters, collega assistent-scheidsrechters bedanken voor de enorme steun toen ik de stap van 3P naar 2P heb gezet. zonder hen was het zeker nooit gelukt om de REF te zijn die ik vandaag ben! Mijn ultimatum was 1e provinciale en ik ben er enorm fier op om er vanaf januari mijn debuut te maken!”

Danny Declerck“Tijdens de lockdown heb ik de kalmte en rust gevonden die ik vervolgens heb meegenomen om opnieuw wedstrijden te leiden op een hoger niveau wat uiteindelijk resulteerde in goede quoteringen. De goede fysieke voorbereidingen brachten me goede concentratie gedurende alle wedstrijden. Ook in het nemen van beslissingen. Nu wil ik graag deze goede reeks verder zetten in 2de provinciale. Als voorproefje net voor de winterstop een wedstrijd mogen leiden in Oost Vlaanderen in 3P met assistenten.”

Proficiat aan onze leden!

 

3 Reacties

 1. Proficiat mannen!!

 2. Chris Marey

  23/12/2022 op 11:29

  Joepie! Blij voor jullie! Proficiat Rien, Diego en Danny! En ook een stevige schouderklop aan alle andere leden van de vriendenkring die elk weekend het beste van zichzelf geven.

 3. patrik soutaer

  05/01/2023 op 17:23

  Dikke proficiat Rien , Diego en Danny.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram