Vorige vrijdag zakten zo’n 50-tal leden af naar zaal ’t Oud Schooltje in Koksijde voor ons jaarlijkse nieuwjaarsdiner. De drank vloeide rijkelijk,de magen werden goed gevuld en erna werd alles er vlotjes af gedanst op de dansvloer. Ook onze huisfotograaf was van de partij en legde alles vast op de gevoelige plaat.

DSC03288DSC03240

Wat zeker op ieders gevoelige plaat zal blijven hangen,zijn de legendarische dansmoves van enkele van onze leden. De avond was top en iedereen keerde tevreden én veilig naar huis. We danken dan ook van harte alle leden en hun partners voor hun aanwezigheid én voor de schitterende ambiance. Een bewijs dat Refswestkust op de goede weg is,want we mochten ook enkele van onze jonge gasten verwelkomen en dat kunnen we enkel maar toejuichen!

De foto’s staan ondertussen op de site onder de rubriek activiteiten/foto’s of wie liever hier klikt,komt er ook wel. Een onschuldige hand koos alvast de 3 mooiste/grappigste/romantische/meest ontroerende foto’s uit. Graag zien we jullie allemaal terug op 1 van onze volgende activiteiten!

DSC03275

 

 

 

 

 

 

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN: