Openingsvergadering op vrijdag 17/08: INSCHRIJVEN!

Wie al een tijdje lid is van onze Vriendenkring weet dat er aan het begin het seizoen een jaarlijkse traditie plaatsvindt: de openingsvergadering. Ook dit seizoen 2012-2013 doen we het niet anders. Op vrijdag 17 augustus 2012 zijn alle leden en partners van harte welkom om 19.30 uur in het lokaal van onze wekelijkse looplocatie te Veurne.
Het programma is kort en bondig: openingswoordje door onze Voorzitter Bart Teerlynck en tot slot het PSC-woordje van onze verantwoordelijke Albert Roets.
Ook maken we van de gelegenheid gebruik om onze gewezen opleider Marc Vanneste in de bloemetjes te zetten, dit als afscheid van zijn jarenlange inzet voor de arbitrage. Het bestuur heeft er dan ook voor gekozen om onze Marc ere-lid te maken van Refswestkust. Wie Marc vervangt binnen onze Vriendenkring, doet al een tijdje de ronde. Op deze zelfde avond maken we allen voor het eerste kennis met dhr. Theo Buelens, nieuwe opleider bij het PSC West-Vlaanderen. Meer informatie hebben we nog niet echt over dit nieuw gezicht, maar dat horen we zeker en vast wel op vrijdag 17 augustus.

U ziet het, het wordt een kort maar gezellig programma.
Wie onze openingsvergaderingen al bijwoonde, weet dat het telkens iets speciaal is. Net las het succes van vorig jaar steken we deze keer opnieuw we de barbecue aan. Via ons lid Edwyn Rys voorzien we ook het traditionele bakje friet. Samen met een drankje natuurlijk.
Om organisatorische redenen is inschrijven verplicht, enkel en alleen via email aan secretaris@refswestkust.be, en dit VOOR woensdag 15 augustus !!!
We hopen u en uw partner te mogen begroeten op 17/08 op de atletiekpiste te Veurne. De deelname is gratis.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN:

2 Reacties

 1. MARTIAL CLABAU

  08/08/2012 op 08:03

  Niek,

  Gelieve 2 inschrijvingen te noteren voor Kristien en Martial.

  Vriendelijke groeten, Martial.

 2. Teerlynck Bart

  08/08/2012 op 21:36

  Aan onze secretaris en de BBQ’men’s : Dank voor de organisatie !
  Duimen voor mooi weer. (y)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram