Positief nieuws over Refswestkust-leden

Heel wat positief nieuws te melden over smooige van onze Refswestkust-leden. Wie Sportleven regelmatig openslaat en de PSC-pagina bezoekt, kon er vorige week niet naast kijken. Twee van onze leden maakten promotie op de vorige zitting. Over Roeland Dezeure schreven we al dat hij zijn debuut in derde provinciale mocht maken (vorige zaterdag 12/2 KSV Veurne – SK Staden), en zo tot kandidaat derde provinciale werd gebombardeerd (KF3).
Maar ook Kurt Notredame doorstond zijn wittebroodsweken vlotjes en maakte zijn verdiende promotie. Niet direct visueel zichtbaar in zijn aanduidingen, maar Kurt werd benoemd tot vast derde provinciale. Aan het begin van het seizoen was hij nog kandidaat voor de derde provinciale (KF3), en nu werd hij benoemd tot F3. Dit is belangrijk voor een snellere doorstroming. Misschien lonkt aan het einde van het seizoen wel de stap naar tweede provinciale, en krijgen onze refs Luc Coulier en Bart Teerlynck er een Refswestkust-collega bij in hun reeks… Laat ons hopen! Alvast proficiat aan Kurt en Roeland met de promotie!
Ook over de fysieke testen van vorige zaterdag zijn we niets dan positief over onze Refswestkusters. Voor Robin Lefever konden er gerust nog enkele rondjes bij. Marathonman Chris Marey kende geen enkel probleem met de 38 km minder dan hij gewoon is. En ook assistent-scheidsrechter Olivier Gilis bewees zich en mag opgenomen worden bij de assistenten voor 1e provinciale. Proficiat aan allen!
U ziet het, niks dan positief nieuws te melden! Kent u er ook nog? Geef deze door aan secretaris Niek, en enkele dagen later leest u het op deze webpagina.

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:

1 Reactie

  1. Dries Vandenberghe

    23/02/2011 op 15:16

    Ik heb zondag 20/02 mijn eerste match gefloten op Schiervelde in het G-voetbal onder redelijk wat mediabelangstelling!! Er waren zelfs twee fotografen van de vijf die ik moest ‘arbitreren’. Ze maakten een klein beetje ruzie šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Instagram