Fietstocht 13 juli 2019

Wie nog graag wenst deel te nemen aan de fietstocht volgende week zaterdag schrijft zich best zo snel mogelijk in. Inschrijven kan door hier te klikken en je naam op te geven bij de reacties, alsook te vermelden wat je ’s avonds zal eten.

Sfeerbeeld fietstocht enkele jaren geleden.

Lidgeld seizoen 2019-2020

1juli is ondertussen al een paar dagen achter ons, en met de eerste training van woensdag is dus ook de officiële start van het nieuwe seizoen gegeven. Traditioneel het moment om het lidmaatschap van je favoriete vriendenkring te verlengen. Door het betalen van het lidgeld blijf je op de hoogte van alle scheidsrechtersbelangen en kan je actief deelnemen aan alle activiteiten door onze Vriendenkring georganiseerd. Het lidgeld geeft eveneens recht op een consumptie tijdens elke vergadering en bij elke training. Verder word je ook uitgenodigd om gratis deel te nemen aan de openingsBBQ op vrijdag 16 augustus.

Ook tijdens de verschillende activiteiten (bowling, fietstocht, voetbaltornooi …) zorgen we voor een kleine tussenkomst, zodat iedereen ten volle kan genieten van zijn of haar voetbalseizoen!

Ook dit seizoen blijft het lidgeld ongewijzigd, daarom vragen we vriendelijk om 28€ over te schrijven op ons rekeningnimmer BE 21 2800 2716 6303.

“Hoe toch bijna gratis lid worden?”

Bij vele ziekenfondsen kan je nu je lidgeld terugvorderen, ongeacht uw leeftijd. Door een formulier te downloaden op www.refswestkust.be, het in te vullen en af te geven aan secretaris Harley voor de nodige bewijzen (stempel en handtekening), bekom je dit seizoen een serieuze compensatie op uw lidgeld. Doen zou ik zeggen. Een kleine inspanning voor u, waardoor u (bijna) gratis lid bent van onze toffe vereniging.