Robin Lefever geen kandidaat hogere meer

Wat we al een tijdje verwachten, werd bevestigd op de zitting PSC van vorige vrijdag. Onze jonge belofte Robin Lefever valt af als kandidaat hogere afdeling. In West-Vlaanderen startten 8 scheidsrechters het seizoen 2010-2011 als kandidaat om te promoveren naar nationale. Er werd verteld dat er rond de jaarwisseling de helft van de kandidaten zou afvallen en nog vier zouden verder strijden voor de felbegeerde plaatsen in 4de nationale. Dit “gerucht” werd bevestigd op de eerste zitting PSC van het nieuwe jaar. Daarin werd belist dat Jan Boterberg (VK Oostende), Jens Standaert (VK Menen), Frederik Vansteenkist (VK Roeselare) en Christophe Windels (VK Ieper) de kandidaten zijn om aan het einde van het seizoen de stap naar hogere afdeling te maken. Ons talent Robin valt dus helaas uit de boot, maar door de iets wat mindere nazichten komt dat zeker niet aan als een donderslag bij heldere hemel. De andere afvallers zijn Jens Demanet, Niels Dhaene en Frank Soetaert. Het is vast geen verloren seizoen voor onze Robin, maar het wordt een leerschool om veel ervaring op te doen in eerste provinciale. Het is trouwens ook nog maar het eerste seizoen dat hij vast in eerste provinciale fluit. Robin blijft naar eigen zeggen supergemotiveerd, en tijdens het volgende seizoen zal hij vast en zeker een gevreesde concurrent zijn voor de andere kandidaten.
Robin, laat dit seizoen vooral de moed niet zakken, doe veel ervaring op! De ganse vriendenkring staat achter u!

WIJ DANKEN VOLGENDE SPONSOR VOOR HUN JAARLIJKSE STEUN:
't Valentientje

1 Reactie

 1. Vanhoutte Dirk

  23/01/2011 op 21:59

  Beste Robin
  “Winnaars zijn verliezen die nooit opgeven!!!”
  Beter dan wie ook weet ik wat het is om ‘naast de prijzen te vallen’. Ook ik ging pas in m’n tweede jaar KHA over naar HA!!! Het was zéker geen jaar verloren…m’n verdere carrière heeft het aangetoond.
  “Ontgoochelingen kunnen je alleen maar sterker maken!!!”
  Dat je nu ontgoocheld bent, ja dat moet zo zijn! Maar probeer vooral de nodige lessen te trekken uit het voorbije verleden. Indien er iets fout liep: Zoek dan op de eerste plaats de fout bij jezelf, dan is de kans groot dat je vlug zult mogen stoppen met zoeken!! Ook (lees vooral) uit een minder goed verslag kun je veel leren!!
  “Aanhouders winnen”!!!
  Het is nu vooral zaak, rustig te blijven en met de opgedane ervaring alles in functie te doen van volgend seizoen. Een veldslag verliezen, is zeker de oorlog niet verliezen!!
  GOOD LUCK AND ALL THE BEST!!!
  Robin, we duimen voor jou!
  Genegen groetes
  Dirk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2022 Refswestkust

Thema door Anders NorénOmhoog ↑

Facebook
Instagram