Vorige week vrijdag was onze traditionele openingsBBQ te OC Volcraven. Onze vernieuwde formule viel alvast in de smaak. Na de speech van voorzitter Olivier en een woordje van B.AR.T., werden Theo Buelen en Paula Martens naar voor geroepen. Theo werd benoemd tot erelid van onze vriendenkring. Na een carriƩre van 45 jaar, 15 jaar als scheidsrechter, 15 jaar als assistent-scheidsrechter en 15 jaar als opleider (waarvan 7 jaar in West-Vlaanderen), hangt Theo zijn spreekwoordelijke fluitje aan de haak. Wij hopen hem en Paula nog vaak te zien op onze activiteiten en natuurlijk ook op de voetbalvelden.

Daarnaast zijn er ook een paar prijzen uitgereikt, het eindklassement van de pronostiek van vorig seizoen. Wie volgt Edwin Rys op als winnaar?

5de plaats: Danny Declerck (cadeaubon Lettenburg)

4de plaats: Sam Decroo (cadeaubon Verdi)

3de plaats: Dries Vandenberghe (cadeaubon Bowl’inn)

2de plaats: Rik Vandenbroucke (cadeaubon Lettenburg)

1ste plaats: Patrick Soutaer (cadeaubon Flandria)

Patrick kan zich een jaar lang pronostiek master noemen. Proficiat Patrick! Zoals je ziet loont het de moeite om elke ledenvergadering de pronostiek in te vullen, wie weet val jij ook wel in de prijzen.

Hieronder kun je nog enkele foto’s terugvinden van onze openingsBBQ, de volgende ledenvergadering staat gepland op maandag 23 september te Diksmuide.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, staande mensen en telefoon

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, buitenAfbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, zittende mensen, tafel en binnen