Ook wij als REFSWESTKUST hebben onze eigen affiche gemaakt om zo nieuwe leden aan te werven. Delen is de boodschap!

Hou je van voetbal?

Neem je graag initiatief?

Zoek je een leuke hobby in een aangename vereniging met extra voordelen? Maar vooral: wil jij de beste plaats op het veld om te genieten van voetbal?

Schrijf je dan nu in voor de cursus kandidaat-scheidsrechter

Voorwaarden? Je bent een m/v van minstens 15 jaar, je volgt een gratis lessenreeks en slaagt voor het mondelinge en theoretische examen.

Kan ik blijven voetballen? Jazeker! Voetballen en arbitreren kun je perfect combineren. Geen nood,ook als je niet zo goed met een bal overweg kan ben je van harte welkom!

Voordelen? Je krijgt een aangename vergoeding per gefloten wedstrijd, krijgt korting op kledij van Patrick (kledijsponsor van de Belgische scheidsrechters) en je bent lid van een toffe vriendenkring. Wij organiseren meer dan enkel voetbalzaken zoals bowling, uitstappen, fietstochten en zoveel meer. Kijk gerust eens rond op onze website! Oh ja,als je zelf nog graag gaat kijken naar een voetbalwedstrijd: met je persoonlijke scheidsrechterskaart krijg je toegang tot alle wedstrijden georganiseerd door de KBVB (ja, zelfs de topmatchen in 1ste klasse!)

Wanneer?  De lessenreeks gaat door in september. Neem contact op voor de juiste data en uren.

Meer info? Voor meer info mail naar secretaris@refswestkust.be.