Allicht had u het al opgevangen, bij de start van de cursus kandidaat-scheidsrechter waren vier mensen bereid om onze prachtige hobby te mogen uitoefenen. Na het intensieve werk van JP, Luc en Albert kunnen we trots melden dat alle vier de kandidaten zonder problemen zijn geslaagd en dit weekend voor de eerste keer aan de slag mogen. Nu wie zijn deze kandidaten, hier volgt een korte voorstelling.

Delanghe Niels is 22 jaar en woont in Middelkerke. Niels was al anderhalf jaar scheidrechter maar nam dan een break om weer keeper te worden. Enkele maanden geleden besliste hij om opnieuw te beginnen en met succes.

Niels fluit komend weekend op Gistel tegen Jabbeke (U13) en wordt bijgestaan door Theo Pieters als peter.

Es Hans is woonachtig te Houthulst en is tewerkgesteld als schrijnwerker. Hans heeft geen verleden met de arbitrage maar slaagde ook zonder problemen.

Hans gaat aan de slag in Kortemark (U13) die Zedelgem op bezoek krijgen. Hans wordt bijgestaan door Kurt Notredame.

Goderis Wouter woont eveneens in Houthulst waar hij ook nog voetbalt. Met zijn 19 jaar is hij de benjamin van de groep. Wouter studeert sociaal assistent in Kortrijk.

Wouter krijgt Gits – Aartrijke (U13) als maidenmatch, bijgestaan door peter Robin Lefever.

De laatste heet Recour Jan. Jan is begin de 40 jaar en woont in Diksmuide. Jan heeft al jaren ervaring met voebal dit echter buiten de lijnen van het veld. Hij was jeugdtrainer in Diksmuide. Nu begint voor hem een heel andere carrière.

Op deze foto zien we van links naar rechts: Albert Roets, Luc Vanthournout, Kurt Notredame, Hans Es, Wouter Goderis, Francky Deprez, Jan Recour, Niels Delanghe en JP.

Bij deze wensen we alle kandidaten heel veel succes bij hun eerste wedstrijden en het vervolg. We hopen hen allen te zien op de activiteiten van onze vriendenkring waar u ze allicht beter zal leren kennen. Ook willen we nogmaals de lesgevers en peters bedanken voor hun vrijwillige inzet.

WE DANKEN ONDERSTAANDE SPONSOR VOOR DE JAARLIJKSE STEUN