Graag willen we jullie eraan herinneren om regelmatig jullie e-kickoff te raadplegen. Niet alleen omdat er naar volgend seizoen toe enkele wijzigingen gepland staan, ook omdat sommigen reeds hun eerste aanduiding vast hebben. Over e-kickoff gesproken: deze verdwijnt binnenkort en zal vervangen worden door RefAssist. Hiervoor zal iedereen nog een mail ontvangen van het secretariaat. Je zal wel een nieuw password moeten kiezen bij het eerste gebruik. Men verwacht dat midden juli alle West-Vlaamse refs zullen overgeschakeld worden. Elke vriendenkring telt ook een verantwoordelijke die jullie kan helpen bij praktische problemen. Voor onze vriendenkring is dit Nordin Degraeve. Meer info volgt snel. Op kickoff verscheen ook het bericht in verband met de medische attesten: elke ref geboren voor 01/07/1962 dient een ofwel medisch attest (54 +) of cardiologisch onderzoek (59 +) aan het secretariaat te bezorgen en dit voor 31 oktober 2021.

Op het EK beginnen ze er bijna aan, maar in onze pronostiek zitten we reeds in de eindsprint. Als bijlage kan je de 6de en laatste speeldag vinden. Nog 1 kans dus om punten te sprokkelen. De laatste prono werd gewonnen door Bart Teerlynck met 12 punten. In de stand blijft Dries Vandenberghe aan de leiding (34 punten), gevolgd door Rik Vandenbroucke (30) en Patrick Soutaer. Alle prijzen van zowel vorig seizoen (winnaars 2019-2020 en maandwinnaars 2020-2021) zullen op onze eerstvolgende bijeenkomst uitgereikt worden. Een datum hiervoor zal spoedig gecommuniceerd worden. De eerste activiteit van volgend seizoen is onze 1ste training en die gaat door op woensdag 7 juli om 19u30 op onze vertrouwde locatie in Veurne.

We zijn alvast druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen en hopen jullie (eindelijk) zo snel mogelijk te begroeten.

Pronostiek 6